به گزارش ندای استان،حجت الاسلام سیدحسین رکنی حسینی در خطبه های این هفته بردخون با توصیه همگان به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: عدالت در اسلام جایگاه ویژه ای دارد و فلسفه رسالت پیامبران اجرای عدالت در جامعه است و امام علی در راه اجرای عدالت کشته شد. وی با بیان اینکه امام علی بذر […]
به گزارش ندای استان،حجت الاسلام سیدحسین رکنی حسینی در خطبه های این هفته بردخون با توصیه همگان به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: عدالت در اسلام جایگاه ویژه ای دارد و فلسفه رسالت پیامبران اجرای عدالت در جامعه است و امام علی در راه اجرای عدالت کشته شد.
وی با بیان اینکه امام علی بذر عدالت را جامعه کاشت، افزود: مهم ترین انتظار مردم از مسئولان اجرای عدالت در جامعه است به گونه ای که مسئولان تقسیم امکانات و بیت المال به شایستگی انتخاب شوند.
رکنی حسینی اضافه کرد: امروز عدالت در جامعه کم رنگ شده و شاهد فاصله طبقاتی هستیم زیرا عده ای دارای بهترین امکانات و فرصت ها هستند و برخی حتی نان شب ندارند.
امام جمعه بردخون ادامه داد: چرا نظارتی بر عملکرد مسئولان وجود ندارد و فردی که در یک پست شایستگی ندارد در مسئولیت دیگری منصوب می شود و افرادی که در مسئولیت خود موفق نیستند بجای انتقاد تجلیل می شوند.
خطیب جمعه بردخون گفت: در کشور جوانانی به دلیل بی کاری و نداشتن مسکن و شغل قادر به ازدواج نیستند و سن ازدواج هر روز بالاتر می رود و همه این مشکلات از سوء مدیریت است.
وی با اشاره به اینکه بی کاری یکی از عوامل آسیب های اجتناعی است، ابراز داشت: جامعه ما تیازمند مسئولانی عاشق و دلباخته خدمت به مردم است.
رکنی حسینی با انتقاد از تشریفات مسئولان بیان کرد: مسئولان باید به صورت محرمانه از عملکرد واحدهای زیرمجموعه خود بازرسی کنند و دست از ملاحظه کاری و تعارف بردارند و ضمن جدیت همه را در برابر قانون یکسان ببینند.
امام جمعه بردخون ابراز داشت: ۴۰ سال از انقلاب اسلامی می گذرد و در این مدت روسای جمهور آمریکا همه اقدامات را تجربه کرده اند اما نتیجهای نگرفتهاند و دشمن آرزوی تسلیم شدن ملت ایران را به گور خواهد برد.
وی با اشاره به علت دشمنی آمریکا با ایران اسلامی گفت: عده ای غربزده بیان می کنند اگر شعار مرگ بر آمریکا را ترک کنیم دشمن دست از دشمنی برمی دارد اما چنین نیست زیرا منافع دشمن در ایران و متطقه به خطر افتاده است.
امام جمعه بردخون ایران را یک ابرقدرت دانست و گفت: آمریکا و غرب قدرت ایران از جمله قدرت موشکی را می دانند و از شجاعت و اخلاص نیروهای پاکباخته ایران اسلامی هراس دارند.
رکنی حسینی افزود: همه مشکلات از تحریم ها نیست و برخی کالاهای ضروری مردم را انبار می کنند که دشمن مردم هستند که مسئولان باید به صورت جدی با این افراد برخورد کنند و به پست و صندلی ها دل نبندند زیرا اینها ماندگار نیست.
امام جمعه بردخون به فرمایشات مقام معظم رهبری با دانشجویان و دانش آموزان اشاره کرد و گفت: همه دنیا امروز رفتار رییس جمهور دیوانه آمریکا را می بیند که تلاش می کند دنیا را تسلیم خود کند.
وی یادآور شد: ملت قهرمان ایران به راه خود ادامه می دهد و هرگز عقب نمی نشیند تا پرچم انقلاب اسلامی را به دست صاحب اصلی آن بسپرد./مهر








