تجهیز پارک های ساحلی بوشهر به سیستم اینترنت بی سیم(وای فای) رایگان
تجهیز پارک های ساحلی بوشهر به سیستم اینترنت بی سیم(وای فای) رایگان

خبر استان بوشهر:بر این اساس بر حسب سال های گذشته فضاهای پر تردد شهری از جمله پارک‌های ساحلی در این طرح به اینترنت بی سیم مجهز شدند.

به گزارش خبر استان، سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری بندر بوشهر(فاوا) در حرکتی نوین و  در خور توجه در راستای ارائه خدمات مطلوب و بهینه و نیز رفاه حال شهروندان گرامی، تمامی پارک های واقع در محدوۀ خیابان ساحلی(خلیج فارس) و نیز پارک های جفرۀ علیباش و باغ نار را به سیستم اینترنت بی سیم رایگان مجهز کرد. بنابراین از این پس همشهریان بوشهری می توانند در کمال آسایش و آسودگی خاطر از این فرصت استثنایی برای دسترسی و اتصال در فضای مجازی استفاده نمایند. شایان ذکر است گسترش و توسعۀ استفاده از اینترنت جهت سهولت و دسترسی آسان شهروندان در پارک ها همواره از اولویت های جدی مدیریت شهری به شمار آمده است که اخیرأ این مهم محقق گردیده است.
در همین خصوص شهردار بوشهر خدمات عمومی فناوری در ارتباطات را جایگزین حمل و نقل و تردد فیزیکی شهروندان دانستند و می تواند زمینه ی یک بستر هوشمندانه برای تبادلات شهروندان فراهم آورد. بر این اساس بر حسب سال های گذشته فضاهای پر تردد شهری از جمله پارک‌های  ساحلی در این طرح به اینترنت بی سیم مجهز شدند.
Visited 1 times, 1 visit(s) today