خبر استان:در شرایطی ۴۰ درصد متصدیان واحدهای صنفی بوشهر زن می باشند که معمولا اشتیاقی به مدیریت اتحادیه ها ندارند.
به گزارش خبر استان،بازار بوشهر ۸۴۸۱ واحد صنفی دارد که متصدیان بیش از ۲۲۰۰ واحد آن برعهده زنان هستند.
رشد بیش از ۲۶ درصد فعالیت زنان صاحب فعالیت کسبی در بازار بوشهر را اگر در کنار تعداد مباشرین و فعالان صنفی بوشهر قرار دهیم به رقم بسیار چشمگیری می رسیم که بیش از ۴۰ درصد فعالان اقتصادی مرکز استان را شامل می شود.
به نوشته روابط عمومی اتاق بازرگانی بوشهر، بیشترین فعالان صنفی زن در اتحادیه های آرایشگران زنانه، اغذیه فروشان، پارچه فروشان، خواربار و لبنیات فروشان، خیاطان و خشکشویی، واحدهای خرازی و پوشاک فروشی، فروشندگان لوازم التحریر و کتاب فروشان، فروشندگان لوازم خانگی و فروشندگان میوه و تربار هستند.
در این میان با وجود فعالیت بسیار چشمگیر زنان در واحدهای صنفی آنها معمولا اشتیاقی به مدیریت اتحادیه ها نداشته و کمترین میزان استقبال از انتخابات را دارند.








