خبر استان: رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: تیم بتن دانشجویان این دانشگاه در شانزدهمین دوره مسابقات کشوری انجمن بتن ایران موفق به کسب مقام نایب قهرمانی شد.
به گزارش خبر استان به نقل از ایرنا، عبدالمجید مصلح روز شنبه شب در جمع خبرنگاران افزود: این دوره از مسابقات با حضور ۲۵ تیم از دانشگاه های سراسر کشور در چهار گرایش بتن سبک، سازه محافظ تخم مرغ، بتن پر مقاومت و تیر سبک خمشی به میزبانی شهر تبریز برگزار شد.
وی بیان کرد: تیم دانشجویان دانشگاه خلیج فارس بوشهر موفق به کسب مقام دوم گرایش سازه محافظ تخم مرغ شد.
مصلح ادامه داد: اعضای تیم دانشگاه خلیج فارس در این دور از مسابقات را محمد حسین دوانی، سید جواد موسوی، فرزان لیراوی و محمد افراخته از دانشجویان رشته مهندسی عمران دانشکده مهندسی به سرپرستی سید شاکر هاشمی تشکیل داده بودند.
وی اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه خلیج فارس همواره در کشور در بخش های مختلفی افتخار آفرین شدند و این موفقیت ارزشمند نیز بار دیگر توانمندی های دانشگاه را به اثبات رساند.
دانشگاه خلیج فارس با حدود هفت هزار دانشجو در ۲۹ رشته کارشناسی، ۴۸ رشته کارشناسی ارشد و ۱۳ رشته دکترا، جهت گیری خود را در حوزه کار آفرینی قرار داده و این دانشگاه از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان پایلوت دانشگاه کار آفرین انتخاب شده است.








