۵۲ میلیارد ریال پروژه عمرانی خدماتی در شهرستان دیلم افتتاح شد
۵۲ میلیارد ریال پروژه عمرانی خدماتی در شهرستان دیلم افتتاح شد

خبر استان: فرماندار شهرستان دیلم گفت: همزمان با نخستین روز از هفته دولت، پروژه‌های عمرانی، تولیدی و خدماتی دیلم با سرمایه‌گذاری ۵۲ میلیارد ریال افتتاح شد.

به گزارش خبر استان، حسن اسماعیلی  ظهر امروز در آیین افتتاح پروژه‌های شهرستان دیلم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر به تشریح دستاوردهای دولت یازدهم پرداخت و اظهار داشت:در دولت یازدهم در بخش‌های مختلف عمرانی،زیرساختی، خدماتی و دیگر عرصه‌ها، پروژه‌های مختلفی اجراء شد که این خدمات در این هفته به اطلاع مردم رسانده می‌شود.

وی از افتتاح ۴ پروژه عمرانی در دیلم خبرداد و افزود: همزمان با نخستین روز از هفته دولت، پروژه‌های عمرانی، تولیدی و خدماتی دیلم با سرمایه‌گذاری ۵۲ میلیارد ریال افتتاح شد.

فرماندار شهرستان دیلم تصریح کرد: ورودی شهر امام حسن(ع) از سمت گناوه، خانه بهداشت حصار، مرکز دهان و دندان و مرکز حضرت فاطمه الزهرا (س) دیلم و شرکت تولید، تعمیر و نگه‌داری شناورهای دریایی در این شهرستان با حضور معاون استاندار بوشهر افتتاح شد.

اسماعیلی با بیان اینکه ورودی شهر امام حسن(ع) به مساحت ۲۵ هزار متر مربع شامل فضای سبز، دیوار چینی، نما، کف‌سازی و سنگ جدول است افزود: خانه بهداشت حصار با مساحت ۱۱۰ مترمربع و با مشارکت یکی از خیران با اعتباری افزون بر ۲ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال به بهره برداری رسید.

وی افتتاح مرکز دهان و دندان دیلم را خدمتی دیگر از خدمات ارزشمند دولت در حوزه سلامت دانست و تصریح کرد: این مرکز با اعتباری افزون  ۸ میلیبارد و ۵۰۰ میلیون ریال راه‌اندازی شد که نقش مهمی در ارائه خدمات دندان‌پزشکی به جامعه هدف دارد.

فرماندار شهرستان دیلم از افتتاح مرکز جامع سلامت حضرت فاطمه الزهرا (س) دیلم خبرداد و خاطر نشان کرد: مرکز جامع سلامت فاطمه زهرا(س) دیلم با مشارکت یکی از خیران در زیربنای ۸۲۰ متر و با اعتبار  افزون بر ۱۱ میلیارد ریال به بهره‌‌برداری رسید.

 

 

منبع:تسنیم

Visited 1 times, 1 visit(s) today