خبر استان: عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که رئیس جمهوری با صراحت منشا مخالفت برای حضور زنان در کابینه را معرفی کند.
به گزارش خبر استان به نقل از خانه ملت، سکینه الماسی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۲۵ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی، در تذکر شفاهی اظهار داشت: رئیس جمهوری نظر شما را به شعارها، اهداف و برنامه هایی که در طول دوران تبلیغات خود بیان کردید جلب می کنم، قطعا شما بر این امر واقفید که دوری از شعارهای بیان شده که مردم با اتکا به همین شعارها به شما رای داده اند می تواند چه پیامدهای منفی در بدنه اجتماعی حامیان شما در بر داشته باشد.
نماینده مردم کنگان، دیر، جم در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: همچنین روی گردانی از وعده ها موجب بی اعتمادی به نظام اسلامی می شود، از جمله وعده هایی که به صورت مکرر از سوی جناب عالی و نزدیکان و همکاران شما به مردم داده شده رعایت عدالت در بهره مندی همه مردم فارغ از معیارهای جنسیتی، مذهبی، نژادی و غیره برای بهره مندی از فرصت های ارتقای سیاسی و اداری بوده است.
وی گفت: امروز بخشی از قابل توجهی از جامعه به طور جدی نگران است که تکلیف شعارهایی با محوریت استفاده از ظرفیت عظیم زنان در کابینه چه شد، چگونه است که تاکید می کنید در انتخاب کابینه تحت هیچ فشاری نبوده اید اما دلیل عدم انتخاب زن را به طور تلویحی برخی مخالفت ها بیان می کنید.
این نماینده مجلس تاکید کرد: اگر این گونه است آیا بهتر نیست صادقانه، باصراحت و شفافیت به مردم بیان کنید و بگوید منشا این اختلافها و مخالفت ها از کجاست؟
عضو کمیسیون انرژی در مجلس شورای اسلامی گفت: جناب دکتر روحانی رای بالای جامعه اهل سنت در انتخابات اخیر، اولا رای به جمهوری اسلامی و رای به روحیه اعتدالی و وعده های شما بوده است، نخبگان اهل سنت و نیرویها اعظم آنها در دولت شما چه جایگاهی دارند؟









جاوید
تاریخ : ۲۶ - مرداد - ۱۳۹۶یعنی تا حالا سیاست رو نشناختید؟شعارهای دروغ که چند دهه هست داده میشه .کدوم دولت موفق شده به شعارهاش عمل کنه؟نام ببرید؟فقط در دولت قبل یک وزیر زن انتخاب شد .وقتی همسر رئیس جمهور مملکت با مدرک عالی خانه دار هستند!!!خودش گویای خیلی چیزهاست.