۴۰۰۰ تن گوشت مرغ اسفندماه در استان تولید می‌شود
۴۰۰۰ تن گوشت مرغ اسفندماه در استان تولید می‌شود

ندای استان:رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در ۱۱ ماه امسال ۳۳ هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر تولید شده است گفت: با توجه به جوجه‌ریزی انجام شده اسفندماه ۴ هزار ۳۶۳ تن گوشت مرغ در استان بوشهر تولید می‌شود.

به گزارش ندای استان؛ محمدتقی منوچهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با بیان اینکه این استان یکی از قطب‌های تولید گوشت مرغ در منطقه جنوب کشور است اظهار داشت: در استان بوشهر ۲۱۸ واحد مرغداری فعال است که در سال ۴ دوره جوجه‌ریزی می‌کنند.

وی با بیان اینکه در ۱۱ ماه امسال ۳۳ هزار تن گوشت مرغ تولید و در بازار استان بوشهر عرضه شد گفت: در بهمن ماه ۱٫۸ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان بوشهر انجام شده که پیش‌بینی می‌شود ۴ هزار ۳۶۳ تن گوشت مرغ در اسفندماه تولید و عرضه شود.

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر میزان توزیع نهاده مرغداری‌ها را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: امسال تاکنون ۴۹ هزار تن نهاده ذرت و ۲۶ هزار تن سویا توزیع شده است.

منوچهری از توزیع ۸۶۴ تن گوشت مرغ از ابتدای ماه اسفند تاکنون در بازار استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان بوشهر ۲۸ کیلوگرم و این میزان تولید جوابگوی نیاز استان است.

وی، با اشاره به جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان خاطر نشان کرد: تاکنون ۲۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام شده و تاکنون ۳۳ هزار تن گوشت مرغ تولید و به بازار عرضه شده است.

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر پیش بینی جوجه‌ریزی در اسفندماه را ۲ میلیون قطعه جوجه دانست و بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود در فروردین سال ۱۴۰۰ بیش از ۳ هزار تن گوشت مرغ تولید شود.

منوچهری میانگین سن کشتار مرغ در استان بوشهر را ۴۵ روز دانست و تصریح کرد: میانگین وزن مرغ زنده ۲٫۳ کیلوگرم و وزن لاشه ۱٫۸ کیلوگرم است.

Visited 2 times, 1 visit(s) today