بوشهر شدیدترین خسارت را در بین فرودگاههای کشور دید
بوشهر شدیدترین خسارت را در بین فرودگاههای کشور دید
ندای استان:مدیرعامل شرکت فرودگاههای ایران گفت: بر خلاف تمامی قوانین، مقررات و کنوانسیون‌های بین‌المللی، خسارات سنگین و ناجوانمردانه‌ای در جنگ رمضان به زیرساخت‌های حمل‌ونقل هوایی غیرنظامی کشور وارد شد و حدود ۲۷ فرودگاه در جریان این تهاجم دچار آسیب شدند.

به گزارش ندای استان،مرتضی دهقان در نشست خبری اظهار داشت: بخش‌های مختلفی از جمله سطوح پروازی، باندها، تاکسی‌وی‌ها، اپرون و پارکینگ هواپیماها، ساختمان‌های ایمنی و آتش‌نشانی که مستقیماً متولی نجات جان انسان‌ها هستند تجهیزات ناوبری و کمک‌ناوبری، دستگاه‌های کمک‌بازرسی و ترمینال‌های مسافری هدف تهاجم قرار گرفتند؛ یعنی هر آنچه در فرودگاه‌ها در راستای تأمین ایمنی و امنیت مسافران به کار گرفته می‌شد، با آسیب مواجه شد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: با وجود این حجم از تخریب، راهبرد اصلی و تأکید وزارت راه و شهرسازی و دولت این بود که این زیرساخت‌ها بلافاصله به چرخه عملیاتی بازگردند و این مأموریت بزرگ با تعیین دو اولویت اصلی اجرایی شد.

بوشهر؛ یکی از مهم‌ترین نمونه‌های خسارت فرودگاهی

دهقان با بیان اینکه یکی از مهمترین خسارت های فرودگاهی کشور در جنگ اخیر در بوشهر رقم خورد؛ تصریح کرد: درباره این فرودگاه گفته شده که علاوه بر زیرساخت‌های فرودگاهی، سامانه‌های کمک‌ناوبری، تأسیسات پروازی و ایستگاه هواشناسی نیز آسیب دیده‌اند.

وی ادامه داد: ساختمان هواشناسی و ترمینال فرودگاه بوشهر نیازمند بازسازی جدید و گسترده است.

مدیرعامل فرودگاههای کشور در خصوص نحوه تأمین منابع مالی برای بازسازی فرودگاه‌های آسیب‌دیده اظهار داشت: شرکت فرودگاه‌ها به عنوان یک مجموعه درآمد-هزینه‌ای مستقل، متکی به عواید حاصل از پروازهای داخلی و پروازهای عبوری است؛ از این رو، توقف ناگهانی پروازها در دوران بحران منجر به از دست رفتن درآمدهای جاری و تحمیل خسارات سنگین شد.

وی گفت: علاوه بر جذب منابع و تسهیلات از شبکه بانکی کشور، تنوع‌بخشی به روش‌های تأمین مالی از طریق جلب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در قالب مدل‌های قراردادی BOT، BLT و BOO در دستور کار جدی شرکت قرار گرفته است تا روند اجرای پروژه‌ها با شتاب بیشتری دنبال شود.

Visited 1 times, 1 visit(s) today