به گزارش ندای استان،مهندس محمدحسین داریونی با گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار داشت: همزمان با این مناسبت، دو واحد تولیدی نوش مروارید سپیتا در زمینه تولید انواع آب آشامیدنی بستهبندیشده و شرکت روشن پرتو ضحا در زمینه تولید انواع لامپهای LED، با حضور مسئولان شهرستان گناوه در شهرک صنعتی بندر ریگ، افتتاح و وارد مدار تولید شدند.
وی افزود: واحد صنعتی تولید لامپ با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰ هزار عدد لامپ LED، دارای ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایه ثابت و ۱۰۰ میلیارد ریال سرمایه در گردش است که از این میزان، ارزش ماشینآلات داخلی به ۷۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال میرسد و با بهرهبرداری از آن، ۸ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار خواهند شد.
داریونی در ادامه تصریح کرد: واحد صنعتی تولید آب بسته بندی شده نیز با ظرفیت تولید سالانه ۱۰ هزار تن انواع آب آشامیدنی بستهبندیشده، دارای ۳۵۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال سرمایه ثابت و ۵۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال سرمایه در گردش بوده و زمینه اشتغال مستقیم ۷ نفر را فراهم خواهد کرد و همچنین راهاندازی این واحدهای تولیدی، گامی در جهت تقویت ظرفیتهای تولیدی شهرستان، حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی، ایجاد اشتغال و توسعه فعالیتهای صنعتی در منطقه است و اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گناوه از سرمایهگذاران و تولیدکنندگان برای راهاندازی و توسعه واحدهای تولیدی حمایت میکند.









