ندای استان:عبدالمجید دراهکی گفت: پارسال ۳۰۰ نفر برای رشتههای نفت، گاز و پتروشیمی در استان بوشهر آموزش دیدند که آماده بهکارگیری هستند و امسال نیز بیش از ۲ هزار نفر برای این بخش آموزش میبینند.
به گزارش ندای استان،مدیرکل آموزش فنیوحرفهای استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار صداوسیما گفت: حوزه نفت، گاز و پتروشیمی یکی از بخشهایی است که فنیوحرفهای برای آموزش و توانمندسازی جوانان به آن ورود کرده است.
عبدالمجید دراهکی افزود: با توجه به تفاهمنامه آموزش میان فنیوحرفهای و وزارت نفت، نیمه اول سال ۱۴۰۱ آموزشهای تخصصی در ۵ حرفه مورد نیاز این صنعت شامل برق صنعتی، لولهکشی صنعتی، ابزار دقیق، انواع جوش و ماشینری را آغاز کردیم که نزدیک به ۳۰۰ نفر داوطلب شرکت در این دورهها بودند و در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ آموزش دیدند و اکنون در حال گذراندن دورههای آزمون، سنجش و دریافت گواهینامه هستند.
او اضافه کرد: با توجه به اعلام نیازمندی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در جنوب استان بوشهر، برای تکمیل طرحهای این منطقه، این ۳۰۰ نفر آماده اعزام و پذیرش هستند.
دراهکی ادامه داد: برای امسال نیز بر اساس نیازمندیهایی که در طرحها وجود دارد، برنامهریزی شده که ۲ هزار نفر از متقاضیان بیکار استان، دورههای آموزشهای مهارتی مورد نیاز صنعت نفت را ببیند و اداره کار نیز برای بهکارگیری آنان در طرحهای نفتی تضمین اشتغال داده است.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای استان بوشهر همچنین گفت: با توجعه به تأکید استاندار بوشهر امسال ۴ هزار نفر از سربازان یگانهای نظامی مستقر در استان را نیز متناسب با حرفههای طرحهای نفتی آموزش میدهیم.
او بیان کرد: دانشجویان سال آخر دانشگاههای استان در رشتههای متناسب با نفت، گاز و پتروشیمی نیز دوره آموزش در محیط کار واقعی برای در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را خواهند داشت که پیوستی مهارتی با نام «کهاد» است.
عبدالمجید دراهکی گفت: تمامی افراد متقاضی استان که دارای گواهینامههای متناسب با نیاز پتروشیمی و طرحهای عملیاتی حوزه نفت و گاز و پتروشیمی هستند با تضمین اشتغال به منطقه جنوب استان بوشهر اعزام میشوند.
او در فراخوانی از مردم و خانوادهها دعوت کرد که اگر در خانواده جوان بیکار دارند او را برای آموزش به فنیوحرفهای بفرستند، زیرا یکی از راههای مناسب برای اشتغال آنن آموزش مهارت در طرحهای نفت و گاز است.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای استان بوشهر همچنین گفت: با توجه به افزایش سایتهای پرورش میگو و ماهی در استان بوشهر و با توجه به نیازسنجی انجامشده، ۱۷ حرفه اصلی برای این مجموعهها شناسایی شده و بهزودی آموزش در این حوزه در شهرستان ساحلی و مرکز تخصصی صنایع دریایی که در هفته دولت راهاندازی میشود انجام خواهد شد تا برای حوزه شیلات استان نیز از نیروهای کار بومی بهره برده شود.
دراهکی آمار داد که در سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۲ هزار و ۸۰۰ نفر در مراکز فنیوحرفهای استان آموزش دیدهاند که برنامهریزی شده امسال در ۱۹ جامعه هدف متناسب با ظرفیت آموزش، ۲۴ هزار نفر دوره آموزش در استان داده شود.