به گزارش ندای استان به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف، نسترن بیات در همین رابطه اذعان داشت: آرایشگرانی که کارهای تخصصی مو مثل رنگ و مش، کراتینه و… انجام می دهند به دلیل نوع موادی که استفاده می کنند معمولا خیلی زود دچار انواع بیماری های تنفسی و ریوی می شوند.
بیات ادامه داد: سایر آرایشگران نیز به دلیل ایستادن های مدام و خدمات دهی به مشتریان و نوع کاری که انجام می دهند خیلی زود به کمر دردهای شدید، پادرد، دست درد و آرتورز پا و دست و گردن دچار می شوند.
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف مرکز استان بوشهر خاطرنشان کرد: این واحدهای صنفی با وجود اشتغال چشمگیری که ایجاد کرده اند از هیچ حمایتی از سوی کارگروه های اقتصادی دولت بهره مند نیستند. به نحوی که شاید بتوانم بگویم کارگروه های اقتصادی همکاران من در اتحادیه و حتی در کل بدنه بازار را ذی حق در اعطای تسهیلات و حمایت های قانونی نمی داند.
نسترن بیات گفت: الان فقط در شهر بوشهر ۶۰۰ واحد صنفی آرایشگری زنانه فعال وجود دارد که همین تعداد آرایشگاه حداقل ۱۵۰۰ شغل پایدار ایجاد کرده است که می بایست مورد حمایت مراجع قانونی قرار بگیرد اما تا امروز هیچ تسهیلات مشخصی به فعالان این رسته داده نشده است. به نظر میرسد قانونگذار میبایست با ارائه مشوقهایی مثل کاهش ضرایب بیمه و کاهش هزینه پرداخت بیمه توسط این فعالان صنفی موجب پایداری این رستههای شغلی شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود مهمترین مشکلات آرایشگران زنانه شهر بوشهر را موضوع بیمه و اجاره بهای واحدهای صنفی این افراد دانست و گفت: با وجود این که هزینه های بیمه و اجاره بهای واحدهای صنفی هر روز و هر سال افزایش پیدا می کند اما متاسفانه نرخ خدمات این واحدهای صنفی با افزایش قیمت ها در این بخش و در بخش خرید مواد اولیه اصلا هم خون نیست.
بیات گفت: با افزایش قیمت دلار با افزایش تصاعدی قیمت ابزار مرتبط با شغل آرایشگری مواجه می شویم با افزایش نرخ تورم نیز قیمت اجاره بهای واحدهای صنفی افزایش می یابد و حقوق و دستمزد هم افزایش می یابد، اما این همه افزایش قیمت روزانه و هفتگی و سالانه در افزایش نرخ خدمات آرایشگاه ها دیده نمی شود به همین دلیل آرایشگران از وضعیت فعلی ناراضی هستند.