ندای استان:همزمان با گرامیداشت دهه مبارک فجر در آیینی ۷۷ پروژه ارتباطی و مخابراتی استان بوشهر با اعتبار ۱۷۱ میلیارد تومان اجرایی و بهره‌برداری شد.

به گزارش ندای استان،مدیرکل ارتباطات استان بوشهر روز جمعه در آیین افتتاح این پروژه‌ها گفت: از شمار ۷۷ پروژه ارتباطی، پنج پروژه از محل اعتبارات خدمات اجباری روستایی (USO) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات راه‌اندازی شده و ۷۲ پروژه ارتباطی با مشارکت شرکت ایرانسل، شرکت ارتباطات سیار (همراه اول) و مخابرات منطقه بوشهر طراحی، نصب و راه اندازی شد.

علی سملیان اعلام کرد: ارتقا تکنولوژی سایت موبایل تنگ فاریاب ابوالفیروز شول ، تعویض و تقویت تجهیزات سایت همراه اول شهرداری برازجان ، نصب و راه اندازی لینک رادیویی آبپخش ، تعویض و تقویت تجهیزات سایت سپاه گنجی برازجان، نصب و راه اندازی سایت میدان گنجی برازجان از پروژه‌های ارتباطی اداره مخابرات شهرستان دشتستان است که امروز به بهره‌برداری رسید.

وی یادآورشد: راه اندازی و برگردان کافو نوری مرکز امام خمینی و آزادگان و برگردان سوئیچ مراکز روستایی هلپه‌ای و نورآباد از دیگر پروژههای ارتباطی این استان است که از سوی اداره مخابرات دشتستان بهره‌برداری شد.

مدیرکل ارتباطات استان بوشهر اضافه کرد: امروز ۹۴ درصد از روستاهای بالای بیست خانوار این استان به شبکه ملی اطلاعات وصل است و ۶ درصد باقی مانده روستاهای سخت گذر هستند.

 ۷۷ پروژه ارتباطی و مخابراتی در استان بوشهر افتتاح و اجرایی  شد

اتصال پتروسیمی‌های پارس جنوبی به فیبر نوری

مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه بوشهر نیز گفت: پروژه اتصال تمام پتروشیمی‌های منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی به فیبر نوری پس از ۱۰ سال امروز مورد بهره برداری قرار می گیرد که گامی مهم در رشد صنعت است.

علی مهرپویا افزود: سرمایه گذاری در اجرای این پروژه ها از محل درآمد شرکت مخابرات ایران، وام و تسهیلات و فروش املاک مازاد تامین شده است.

وی اضافه کرد: ۴۵ میلیارد تومان از این اعتبار از محل فروش املاک مازاد بلااستفاده در شهرستان کنگان تامین شده است.

مهرپویا گفت: اگرچه منابع مالی از محل دولت برای مخابرات ایران تامین نشده و بدعهدی هایی که در دولتهای قبل با شرکت خصوصی مخابرات انجام شد ولی یک روز برنامه توسعه مخابرات متوقف نشد و در شرایط خاص برای توسعه ارتباطات استان برنامه ریزی انجام شد.

مدیر مخابرات منطقه بوشهر یادآورشد: از اواخر سال ۸۸ در راستای اجرای اصل ۴۴ قانونی اساسی شرکت مخابرات ایران از بدنه دولت جدا و به بخش خصوصی واگذار شد و به عنوان بزرگترین اپراتور مخابراتی کشور پروژه‌های نگهداری و توسعه ارتباطات را از محل منابع و اعتبارات داخلی برنامه ریزی و اجرا می‌کند.

Visited 2 times, 1 visit(s) today