کشف هفت قطعه پرنده “سهره طلایی” در گناوه
کشف هفت قطعه پرنده “سهره طلایی” در گناوه

ندای استان: رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناوه گفت: هفت قطعه پرنده وحشی ” سهره طلایی ” در منزل یکی از اهالی این شهرستان شناسایی و کشف شد.

به گزارش ندای استان،کامبیز عبدالهی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: درپی گزارش‌های واصله از دوستداران محیط زیست، با همکاری پلیس اطلاعات، فردی که پرندگان را در منزل خود غیرمجاز و به قصد فروش نگهداری کرده بود کشف و ضبط و تحویل محیط زیست شدند.

وی اظهارداشت: در این ارتباط پرونده ای برای این فرد که عامل خرید و فروش پرندگان است تشکیل و به مرجع قضایی معرفی شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناوه گفت: سهره طلایی از پرندگان وحشی باارزش و قیمت بالا است که صید، نگهداری در منزل و خرید و فروش آن ممنوع است.

سِهرِه طلایی با نام علمی Carduelis carduelis) در زبان انگلیسی به آن «سهرهٔ طلایی اروپایی» گویند.

در کشورهای مختلف از این پرنده به عنوان آوازخوان استفاده می‌شود همانند زیرگونه قناری (حتی سهره و قناری را باهم در قفس جفت می‌کنند تا دورگه‌ای زیبا، خوش‌آواز و با آوازی زیبا مانند قناری و طولانی مثل سهره) و به همین دلایل از طبیعت صید و زنده‌گیری می‌شوند که آسیب‌های زیادی به این پرنده و منطقه زیست این پرنده وارد می‌کند. سهره‌های مناطق مختلف شکل، اندازه و بویژه آوازهای مختلفی دارند که این مورد باعث تفاوت قیمت پرنده مناطق مختلف می‌شود.

سهره‌های ایران به دو دسته طلایی (کرمانی) و سرسیاه هستند که آوازهای آنها باهم متفاوت است. آوای سهره کرمانی کمی سریع‌تر از نوع دیگر است.

Visited 1 times, 1 visit(s) today