ندای استان:مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس جنوبی از اشتغال قریب به ۱۰ هزار نفر در پروژههای تازه کلنگ زده شده خبر داد و افزود: تا زمانی که نیروی متخصص بومی و مورد نیاز شرکتها در منطقه موجود هست نباید به سراغ غیر بومیها برویم.
به گزارش ندای استان،سخاوت اسدی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: یکی از رسالتهای اصلی ما در این سازمان توسعه سرمایهگذاری و فعال کردن سرمایهگذاری در منطقه عسلویه است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس جنوبی با اشاره به اینکه تنها راه برون رفت کشور از گذرگاه تولید و سرمایهگذاری میگذرد، گفت: از طریق سرمایهگذاری میتوان مشکل اشتغال، رونق تولید و مشکلات اقتصادی را حل نمود و در همین راستا بر حسب دستور وزیر نفت تعیین تکلیف وضعیت سرمایه گذارانی که در منطقه راکد و یا رها کرده بودند، با اقداماتی که صورت گرفت از این سرمایه گذاران تعهد گرفته شد و مجدد به فعالیت خواهند پرداخت.
اسدی افزود: اولین واحد پالایشی سرمایهگذاری در منطقه پارس شمالی در هفته دولت آغاز به کار کرد و ما به دنبال تعطیل پارس شمالی نیستیم، بلکه مهمترین هدف ما فعال کردن پارس شمالی است و توسعه صنایع پایین دستی و فعالیت سرمایه گذاران را در این منطقه استارت زده ایم.
وی بیان داشت: در هفته دولت بیش از ۲۷ طرح عام المنفعه در استان بوشهر توسط وزارت نفت به بهرهبرداری رسید و اعتباری بالغ بر یک هزار و ۳۳۷میلیارد تومان برای این امر اختصاص یافت و جا دارد دستگاهها ذی ربط استان بوشهر با اجرای پروژهها مصوب این مبلغ را جذب نمایند.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس جنوبی از اشتغال قریب به ۱۰ هزار نفر در پروژههای تازه کلنگ زده شده خبر داد و افزود: تا زمانی که نیروی متخصص بومی و مورد نیاز شرکتها در منطقه موجود هست نباید به سراغ غیر بومیها برویم.
وی در ارتباط با وضعیت تیم پارس جنوبی جم گفت: تمامی بدهیهای این تیم پرداخت شده است و با ساماندهی صورت گرفته، تیم از وضعیت نابسمان خارج شده است و بودجه فصل جاری تیم نیز تامین اعتبار گردیده است.
اسدی عنوان داشت: رسالت خبرنگار گفتن واقعیتها است و متاسفانه در جامعه برخی اوقات واقعیتها درست منعکس نمیشود، بنده نگفتهام در عسلویه آلودگی نیست، آلودگی هست اما میزان آلودگی و نوع آن و اینکه منجر به سرطان شود باید کارشناسان نظر بدهند.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس جنوبی افزود: بر اساس گفته کارشناسان علوم پزشکی آلودگیهای موجود در منطقه سرطانزا نیست.
اسدی گفت: بنده خود را از عسلویه جدا نمیکنم و در این شهر زندگی میکنم و خود را به نوعی فرزند این منطقه میدانم، و برای درمان هر قدر اعتبار نیاز باشد صنعت هزینه خواهد کرد.
وی از اضافه شدن ۳ هزار متر مکعب آب به شبکه آبی عسلویه در سال جاری خبر داد و افزود: در زمینه اشتغال نیروهای بومی کاری که صورت گرفته قابل مقایسه با سالهای قبل نیست به طوری که در سال ۱۴۰۰ اشتغال نیروهای بومی ۲۲۲۲ نفر بوده است و اکنون در ۵ ماهه نخست سال این رقم ۲۰۴۸ نفر است و امیدواریم با پروژههای تعریف شده این رقم به بالای ۵۰۰۰ نفر در پایان سال برسد.