نان در بوشهر گران شد/کیفیت پایین دیگر توجیهی ندارد
نان در بوشهر گران شد/کیفیت پایین دیگر توجیهی ندارد

ندای استان:پیرو جلسه شورای آرد و نان استان بوشهر، قیمت نان از شنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۰ افزایش یافت.

 به گزارش ندای استان،پیرو جلسه شورای آرد و نان استان بوشهر، قیمت نان از شنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۰ افزایش می‌یابد.

گفته می شود این تصمیم توسط کارگروه استانی گندم، آرد و نان در ۲۴ مهر ماه امسال گرفته شده و از شنبه ۲۰ آذر با ابلاغ به اتحادیه نانوایی ها و سپس نانوایان اجرایی می شود.

در این بین قیمت نان لواش که بیشترین مصرف در بین مردم استان بوشهر دارد  از ۲۵۰ به ۳۷۵ تومان رسیده است.

آخرین قیمت نان در استان بوشهر در خرداد ماه سال گذشته افزایش یافته بود.

 مصطفی گراشی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در طول دو سال گذشته نان در استان بوشهر افزایش قیمتی نداشته است، اظهار کرد: از امروز قیمت نرخ نان لواش  از ۲۵۰ تومان به ۳۷۵ تومان تغییر کرده است اما وزن چانه نان همچنان ثابت و ۱۵۰ گرم است.

وی اضافه کرد: سایر اقلام نان نیز در استان بوشهر افزایش قیمت داشته‌اند؛ نان با آرد یارانه‌ای نوع یک: تافتون ماشینی گرد ۴۵۰ تومان، لواش ریزشی ۳۰۰ تومان و نان با آرد یارانه‌ای نوع د. و: سنگگ ماشینی ۲۰۰۰ هزار تومان، سنگک سنتی ۲۲۰۰ تومان، سنگک ماشینی ریزشی ۱۸۰۰ تومان، بربری ۱۶۰۰ تومان، تافتون تنوری ۱۰۰۰ تومان، لواش ماشینی ۴۰۰ تومان، لواش خشک ۴۰۰۰ تومان و تافتون ماشینی ۶۰۰ تومان اعلام شد.

کیفیت پایین دیگر توجیهی ندارد

رئیس اتاق اصناف مرکز استان بوشهر با اشاره به اینکه در حال حاضر همچنان قیمت نان در این استان نسبت به استان‌های همجوار پایین‌تر است، تصریح کرد: شاید واقعی نبودن نرخ نان در استان بوشهر علت کیفیت پایین نان بوده است چرا که هزینه‌های جانبی نانوایی‌ها به جز آرد که با قیمت یارانه‌ای به دست مردم می‌رسد، بسیار بالا است.

گراشی با اشاره به اینکه نانوایی‌ها دیگر توجیهی برای کیفیت پایین نان در استان بوشهر ندارند، بیان کرد: انتظار داریم افزایش قیمت نان منجر به بالارفتن کیفیت نان در شود.

وی تاکید کرد: از امروز گروه‌های مختلفی نظارت بر نانوایی‌های استان را دنبال می‌کنند و در این خصوص به نانواها اعلام شده دیگر اغماضی صورت نخواهد گرفت.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان بوشهر خاطر نشان کرد:  مردم  به تابلوهای نصب شده در خصوص ساعت پخت نان درب نانوایی‌ها دقت کنند و نانوایی‌ها نیز نسبت به ساعت کاری خود حساس باشند.