مدیرکل استاندارد بوشهر: کباب لقمه استاندارد نیست
مدیرکل استاندارد بوشهر: کباب لقمه استاندارد نیست

خبر استان:مدیرکل استاندارد بوشهر گفت: عرضه محصولات پروتئینی با عنوان کباب لقمه با ۳۰ درصد گوشت، مغایر با استاندارد ملی و تخلف محسوب می شود.

به گزارش خبر استان، محمدرحیم بهره مند روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در بازدید کارشناسان این اداره کل از مراکز عرضه استان بوشهر، فرآورده کباب لقمه با ۳۰ درصد گوشت فاقد علامت استاندارد مشاهده شد.
وی افزود: با توجه به این که در استاندارد ملی به شماره ۶۹۳۸ کباب لقمه خام منجمد گوشت دام یا طیور استفاده از ۷۰ درصد گوشت مجاز است، استفاده از عبارت کباب لقمه برای محصولی حاوی ۳۰ درصد گوشت، تقلب و تخلف محسوب می شود.
بهره مند ادامه داد: بر اساس استاندارد ملی به شماره ۲۳۰۴ همبرگر-ویژگی ها و روش آزمون، تولید همبرگر با ۳۰ درصد، ۶۰ تا ۷۴ درصد و ۷۵ تا ۹۵ درصد گوشت مجاز است و تولیدکنندگان می توانند محصولات خود را با درصدهای مختلف گوشت عرضه کنند، ولی استفاده از لفظ کباب لقمه برای محصولاتی با میزان گوشت کمتر از ۷۰ درصد، مجاز نیست.
وی تاکید کرد: هماهنگی های اداری لازم با ارگانهای مرتبط در این زمینه صورت گرفته و کارشناسان این سازمان در صورت مشاهده محصول نسبت به جمع آوری آنها اقدام خواهند کرد./ایرنا

Visited 1 times, 1 visit(s) today