ندای استان:معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: ۵۸۲ هزار و ۴۰۰ تن محصول گوجه فرنگی از سطح ۱۱هزار و ۲۰۰ هکتار در این استان تولید شدهاست.
به گزارش ندای استان،خسرو عمرانی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: این میزان تولید نسبت به سال گذشته نزدیک به ۲هزار تن کاهش نشان میدهد.
وی تغییرات اقلیمی و کمبود منابع آب را از جمله عوامل کاهش میزان تولید محصول گوجه فرنگی در استان بوشهر عنوان کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: براساس برنامه ریزی انجام شده از این میزان تولید ۲۴۳ هزار و ۶۸۹ تن محصول گوجه فرنگی از استان به خارج از جمله کشورهای آسیای میانه، روسیه و حوزه خلیج فارس به دلیل مرز دریایی و ترانزیت ارزان صادر شدهاست.
عمرانی گفت: کشت محصول گوجه فرنگی خارج از فصل در استان بوشهر از اول مرداد ماه در استان بوشهر شروع و تا اوایل آبان انجام و برداشت نیز از ۱۵ آبان آغاز و تا اردیبهشت ماه ادامه دارد.
وی یادآور شد: کشت نشایی و آبیاری به صورت تحت فشار از جمله مزیتهای محصول گوجه فرنگی تولیدی استان بوشهر است که این شیوه کشت روی کیفیت محصول و بهرهوری تاثیر بالایی دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: محصول گوجه فرنگی خارج از فصل تولیدی در استان بوشهر به دلیل عمده تولید در فصل زمستان نقشی مهم در تنظیم بازار کشور دارد و در بحث صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس به دلیل مرز دریایی و ترانزیت ارزان ارزش بسیار بالایی دارد.
وی گفت: اکنون ۲۰ هزار شغل مستقیم و ۱۰۰ هزار شغل غیرمستقیم در چرخه زنجیره محصول سبزی و صیفی در استان بوشهر محقق شدهاست.