روزهای گرم و شرجی مرداد ؛ رطوبت بوشهر به ۹۰ درصد رسید
روزهای گرم و شرجی مرداد ؛ رطوبت بوشهر به ۹۰ درصد رسید

خبر استان:بالا رفتن رطوبت احساس گرما را در استان بوشهر افزایش داده است.

به گزارش خبر استان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که هواشناسی برای برخی نقاط کشور کاهش دما را در روزهای آینده پیش بینی کرده، بوشهری‌ها روزهای گرم و شرجی دومین ماه تابستان سال را می‌گذرانند.

به گفته کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر، با جنوبی شدن جریان‌ها، در یکی دو روز اخیر رطوبت بیشتر شده است.

علیرضا بهادری افزود: رطوبت هوا در بیشتر شهرهای استان بالاست به گونه‌ای که امروز رطوبت در جزیره خارگ به ۹۵ و در بوشهر۹۰ درصد بوده است.

وی با بیان این‌که گرمترین شهر برازجان با ۴۶ در جه دما بوده است، تصریح کرد: در کنار رطوبت و گرمای هوا، سرعت جریان‌های جنوبی چندان بالا نیست و دریا به نسبت آرام است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهرگفت: استان بوشهر همزمان تحت تاثیر الگوی تابستانه موسوم به پرارتفاع جنوب حاره و سامانه موسمی مستقر در جنوب شرق کشور قرار گرفته که این موضوع موجب شده، رطوبت و گرمای هوا بالا برود.