خبر استان:محققان شرکت دانش بنیان نانو الوند با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نخستین بار در کشور موفق به تولید داروی شیمی درمانی سرطان ریه با نام تجاری« اَلوُپِم» شدند.

به گزارش خبر استان،نیما سپهری مدیر عامل شرکت دانش بنیان نانو الوند در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به تولید این دارو گفت: این دارو با نام ژنریک پَمتِرِکسِد در دو دوز ۱۰۰ و ۵۰۰ میلی گرم از این پس با قیمت ارزانتر در مقایسه با داروی مشابه خارجی عرضه خواهد شد. 
وی تصریح کرد: آزمایش های بالینی این دارو با موفقیت انجام و نتیجه مناسبی از این آزمایش ها دریافت شده است.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان نانو الوند تاکید کرد: این دارو پیش از این با نشان امریکایی و با قیمتی بالا وارد کشور می شد اما با دستیابی به فرمولاسیون این دارو به دست محققان این شرکت، نمونه ایرانی این دارو با ۴۰ درصد کاهش قیمت در بازار عرضه شده است.
وی گفت: این شرکت دانش بنیان با هدف تولید داروهای ضد سرطان با جمع آوری نخبگان ایرانی تشکیل شده است.
این فعال فناور تصریح کرد: با تولید این دارو از خروج ۱۰میلیارد تومان ارز جلوگیری شده است.
سپهری گفت: اَلوُپِم توانسته اعتماد پزشکان ایرانی را تا سطح بالایی جلب کند و این شرکت توانایی تأمین بازار مصرف را به کلی دارا است.
مدیر عامل شرکت نانو الوند تاکید کرد: ایران تنها تولید کننده این دارو در خاورمیانه است و می توانیم بازار خوبی برای صادرات این دارو در منطقه داشته باشیم.
وی افزود: ما توانسته ایم ۸ داروی ضد سرطان در این شرکت تولید و تجاری سازی کنیم.
هستی روحانی معاون تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان نانو الوند با اشاره فرمولاسیون خاص این دارو خاطر نشان کرد: با تلاش و فعالیت محققان این شرکت توانستیم ظرف دو سال به فرمولاسیون این دارو دست یابیم که نسبت به نمونه امریکایی اثر گذاری مناسب دارد.
وی گفت: این فرمولاسیون در ایران بومی سازی شده است و مختص محققان ایرانی است.
هستی روحانی افزود: در ساخت این دارو از تکنولوژی متفاوت تری نسبت به نمونه امریکایی استفاده شده است.
معاون توسعه و بهره برداری شرکت دانش بنیان نانو الوند تاکید کرد: خط تولید این شرکت از تکنولوژی روز دنیا است و بر مبنای بدون تماس مستقیم با نیروی انسانی طراحی شده است.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان نانو الوند گفت: با استفاده از این تکنولوژی توانستیم اثرات مخرب دارو بر نیروی انسانی در خط تولید را حذف و اثرپذیری و قدرت درمان دارو را بالاتر ببریم.
نیما سپهری افزود: در ایران تنها دو شرکت از این نمونه خط تولید استفاده می کنند و این تکنولوژی به همت محققان ایرانی ساخته شده است.
Visited 3 times, 1 visit(s) today