خبر استان: رئیس امور صید شیلات استان بوشهر گفت: ۱۲ هزار صیاد استان بوشهر با استفاده از یک هزار و ۵۳ شناور صیادی بیش از ۶۲ هزار تن ماهی صید کردند.
به گزارش خبر استان منصور پاپری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با بیان اینکه یکی از ظرفیتهای مهم استان بوشهر صید و صیادی است اظهار داشت: مرزدریایی این استان با خلیج فارس ظرفیت مهمی برای صید و صیادی فراهم کرده است که اشتغال بخش عمدهای از ساحل نشینان استان بوشهر را شامل میشود.
وی با بیان اینکه ۳۶ بندر صیادی در استان بوشهر فعال است بیان کرد: در بنادر صیادی استان بوشهر که به امکانات مورد نیاز صیادان مجهز است، صید ۵۶۸ لنج و ۴۸۵ قایق صیادی تخلیه میشود.
رئیس امور صید شیلات استان بوشهر با اشاره به صید ۶۲ هزار تن ماهی در آبهای استان بوشهر گفت: ۱۲ هزار صیاد استان بوشهر با استفاده از یکهزار و ۵۳ شناور صیادی بیش از ۶۲ هزار تن ماهی صید کردند.
پاپری با بیان اینکه شیر و تنماهیان بیشترین صید، صیادان استان بوشهر تشکیل میشود تصریح کرد: یکی از مخربترین روشهای صید که به زیستگاه و ذخائر آبزیان صدمات جبران ناپذیری وارد میکند صید ترال یا کفروب است که به استثنای اعلام قانونی برای صید میگو انجام میشود در مابقی فصول سال که تخمریزی آبزیان به ویژه میگو است این نوع روش صید در آبهای استان بوشهر ممنوع است.
وی با اشاره به اینکه صیادانی که اقدام به صید غیرقانونی و بدون مجوز کنند برخورد قضایی میشود گفت: موتور لنج و یا قایقهایی که اقدام به صید ترال به صورت غیرقانونی کنند ضمن اینکه مجوز صید آنها باطل میشود با صیادان متخلف برخورد قضایی میشود.
رئیس امور صید شیلات استان بوشهر از ممنوعیت صید ماهی حلوا سفید خبرداد و افزود: بر اساس اعلام پژوهشکده آبزیپروری جنوب کشور صید ماهی حلوا سفید درصیدگاههای خوزستان و بوشهر به مدت ۴۵ روز ممنوع است.
پاپری بیان کرد: صدور مجوز صید ماهی حلوا سفید و هرگونه صید، حمل و جابهجایی این گونه آبزی و تخلیه و جابهجایی در بنادر ماهیگیری از ۱۸ خرداد ماه به مدت ۴۵ روز ممنوع است.
وی ممنوعیت صید ماهی حلوا سفید را به سبب آغاز فصل تخمریزی این گونه ماهی دانست و خاطرنشان کرد: ممنوع شدن صید ماهی حلوا سفید در زمان تخمریزی این آبزی برای جلوگیری از وارد شدن صدمات جبران ناپذیر به ذخایر آبزیان خلیج فارس است.
رئیس امور صید شیلات استان بوشهر ، جلوگیری از انقراض گونه ماهی حلوا را از دیگر اهداف ممنوع شدن صید این گونه آبزی دانست و تصریح کرد: ممنوع شدن صید این گونه ماهی برای تضمین بهره برداری پایدار از دریا و تداوم اشتغال صیادان است و مالکان شناورهای صیادی موظف هستند در زمان ممنوعیت صید ، نسبت به تخلیه ادوات صید اقدام کنند.