خبر استان:آئین تکریم و معارفه مدیران کل فرودگاه های استان بوشهر روز چهارشنبه با حضور رحمت الله مه آبادی مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در فرودگاه بوشهر برگزار شد .
به گزارش خبر استان، امروز آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرودگاههای استان بوشهر با حضور رحمتاله مهابادی؛ مدیرعامل شرکت فرودگاهها، حسین اسفندیاری؛ قائممقام مدیرعامل در امور فرودگاهی، ناصر باستی؛ معاون عمرانی استاندار بوشهر، اعضای شورای شهر، اعضای شورای حمل و نقل، مدیرکل راه و شهرسازی، فرماندهان لشکری و جمعی از کارکنان اداره کل بوشهر برگزار شد. همچنین در این مراسم عباس محمدی، مدیرکل قدیم و کمال دهقان منشادی، مدیرکل جدید فرودگاههای استان بوشهر حضور داشتند.
رحمتاله مهآبادی با بیان اینکه استان بوشهر از قدمت تاریخی ۲۸۰۰ ساله برخوردار است و اهالی این استان اجنبیستیز و بیگانهستیز هستند، گفت: امروز فرودگاهها به عنوان پیشران توسعه شناخته میشوند در حالی که در گذشته به عنوان زیرساخت آنها را توصیف میکردند. اکنون فرودگاهها به عنوان مغناطیس جذب سرمایهگذاری یاد میشوند و ابزار نامآوری(برندنینگ) کشورها و شهرها هستند و اینترنت فیزیکی به شمار میآیند که دانش، ابزار و ثروت را در برمیگیرند.
وی با اشاره به اینکه فرودگاهها ابزار توسعه نرم هستند و از اهمیت شایانی برخوردارند، ادامه داد: براساس آمار در ۹ ماه نخست امسال نسبت به زمان مشابه سال گذشته، میزان نشست و برخاست هواپیماها در فرودگاه بوشهر ۱۲ درصد رشد داشته که این عملکرد مطلوب است. همچنین در اعزام و پذیرش مسافر ۴۱ درصد رشد محقق شده است. این آمار گویای افزایش پرواز هواپیماهای بزرگ به این فرودگاه است.
رییس هیات مدیره شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران گفت: ما در بوشهر فرودگاهی داریم که در دل آن یکی از پایگاههای هوایی کشور قرار دارد. پایگاهی که در زمان جنگ نقش مهمی را ایفا میکرد اما اکنون قرارگیری این دو مجموعه در کنار هم، فضا را با محدودیت مواجه کرده است. اگر زمانی تصمیم به مهاجرت فرودگاه بوشهر از این بنبست گرفته شود، باید برویم زیرا نمیتوانیم خدمات بیشتری به مردم ارایه دهیم. در حقیقت ما مشروعیتمان را از مردم میگیریم و ارایه خدمات از سوی ما نیازمردم است.
وی یادآور شد: برای حل این مشکل به مسئولان پیشنهاد دادیم تا جابهجایی فرودگاه بوشهر را در طرحهای اقتصاد مقاومتی قرار دهند، در این زمینه هر تصمیمی گرفته شود ما به آن پایبندیم. شایان ذکر است که به طور میانگین ساخت فرودگاه جدید حدود ۳ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و معمولا کسی زیربار جابهجایی آن نمیرود. اکنون فرودگاههای بوشهر و اهواز برای توسعه مشکلاتی دارند و خانههای مردم به این فرودگاهها چسبیده است که باید به خارج از شهر انتقال یابند زیرا موضوعات آرامش، ایمنی و خدمات به مردم مطرح است.
مهآبادی با بیان اینکه آماده دعوت از سرمایهگذاران برای انتقال این فرودگاهها هستیم، گفت: در کوتاهمدت نمیتوان از فرودگاه غافل شد.
وی با قدردانی از تلاش مدیرکل سابق فرودگاههای استان بوشهر و با اشاره به اینکه این تلاشها هرچند خوب اما کافی نیست٬ خطاب به دهقان منشادی، مدیرکل جدید فرودگاههای استان بوشهر گفت: با همکاری مدیر پروژه نظارت بر کیفیت خدمات فرودگاهی، فرودگاه بوشهر را در طرح ارزشیابی ASQ قرار دهید. همچنین با همکاری مدیرکل دفتر بهسازی و توسعه فرودگاهها به ظاهر این فرودگاه رسیدگی شود.
وی با اشاره به افزوده شدن فضای ۲۷۰۰ مترمربعی به پارکینگ هواپیما و در نتیجه آن افزایش پروازها، بیان کرد: عباس محمدی از مدیران خوب، پاک و متخصصی بود که به فرودگاه یزد رفت. کمال دهقان منشادی نیز از متخصصان مراقبت پرواز در فرودگاه پرترافیک فرودگاه بینالمللی شیراز بود که دعوت ما به فرودگاههای استان بوشهر را پذیرفت. حدود ۱۵ سال از خدمت دهقان منشادی میگذرد، بنابراین از نسل جدید مدیران فرودگاهی به شمار میآید. امیدواریم بیش از مدیران گذشته برای استان ارزشآفرینی کند و با کارنامه قابل قبول اینجا را ترک کند.
حدود یک قرن است که فرودگاه در محدوده شهر قرار دارد
همچنین در ادامه، ناصر باستی، معاون عمرانی استان بوشهر با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی بوشهر، گفت: بوشهر موسوم به پایتخت انرژی کشور است و از موقعیت خاص و جغرافیایی در کشور برخوردار است. این استان سهمی بیش از ۶۰ درصد در تولید گاز کشور دارد.
معاون عمرانی استاندار بوشهر ادامه داد: فرودگاه بوشهر سابقهای حدود یک قرن فعالیت دارد که شاید نظیر آن را کمتر در سراسر ایران سراغ داشته باشیم. فرودگاه بوشهر با این سابقه تاریخی گویای رسالت هوانوردی و فرودگاهی آن است که باید رشد و توسعه در این بخش صورت گرفت.
وی با بیان اینکه نگاه واقعبینانه مهآبادی متناسب با شان مردم این منطقه که در اقتصاد کلان جنوب کشور موثر هستند، است٬ گفت: حدود یک قرن است که فرودگاه در محدوده شهر قرار دارد اما امکان توسعه آن وجود ندارد در حالی که این از مطالبات بوشهریهاست.
به گفته وی طی یک سال و نیم گذشته اقدامی صورت نگرفته در حالی که نباید فرصت را از دست داد. باید تلاش کرد تا هرچه سریعتر موقعیت جدید فرودگاه بوشهر جانمایی شود. افقی برای استان پیشبینی کردیم که صنعت حمل و نقل در آن از جایگاه ویژهای برخوردار است.
باستی با اشاره به توسعه در بخشهای حملونقل دریایی، جادهای و ریلی، عنوان کرد: اکنون خلاء توسعه ظرفیتهای فرودگاهی در بوشهر وجود دارد. البته تلاشهای خوبی در سه سال گذشته در حوزه فرودگاه بوشهر انجام شده است.
وی خطاب به مهآبادی خواستار تقویت فرودگاه فعلی تا زمان بهرهبرداری از فرودگاه جدید شد چراکه نیازهای مردم گستردهتر از اقدامات صورت گرفته در آن است.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای عباس محمدی، مدیرکل سابق فرودگاههای استان بوشهر از کمال دهقان منشادی خواست تا منشا اثرات مفید و ارزنده در این فرودگاه باشد، یادآور شد: توسعه ظرفیت اپرون فرودگاه بوشهر تا پایان امسال انجام میشود و پارکینگ هواپیماهای آن افزایش مییابد. بنابراین خدمات مسافری و فرودگاهی آن هم باید افزایش یابد.
گفتنی است؛ در پایان این مراسم ضمن تجلیل ازعباس محمدی٬ حکم انتصاب کمال دهقان منشادی به وی اهدا شد.