خبر استان:در راستای نظارت بهداشتی بر صنوف حساس ، محصولات سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته شناسایی و امحاء گردید.
به گزارش خبر استان به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر ؛کارشناس مسئول بهداشت محیط اعلام کرد : با توجه به نظارت ها و حضور بازرسین بهداشت محیط در سطح شهر ، انبارها و سردخانه های موادغذایی مورد ارزیابی دقیق قرار گرفتندو در این بازرسی ها در یکی از فروشگاههای بزرگ موادغذایی شهر بوشهر ، مقدار ۱۰۲ کیلو گرم کالباس و سوسیس تاریخ مصرف گذشته شناسایی و معدوم گردید و پرونده متخلف به مراجع قضایی ارجاع و ایشان جهت تعزیر به اداره تعزیرات حکومتی استان معرفی شد.
مهندس زهرا کمال اظهار داشت : با توجه به اهمیت و حساسیت عرضه مواد غذایی ، بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای با هدف تامین سلامت مصرف کنندگان ، کلیه محصولات غذایی را از تولید تا مصرف با دقت و جدیت معرفی می نمایند.
ایشان خاطر نشان کرد : نظر به اینکه عرضه محصولات پروتئینی تابع شرایط خاص بهداشتی بوده و در همین ارتباط تاریخ های تولید ، انقضاء و شرایط نگهداری محصول ملاک ارزیابی قرار می گیرد در صورت رویت موارد تخلف با افراد متخلف طبق قانون اصلاحیه ماده ۱۳ برخورد جدی به عمل خواهد آمد.
این کارشناس مسئول اضافه کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت شکایت و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان بصورت شبانه روزی پاسخگو می باشد.