خبر استان:مشاور دهکده گردشگری پازارگاد عسلویه درخصوص آخرین وضعیت راهاندازی هتل شناور در آبهای بوشهر خبر داد و گفت: این پروژه تاکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
به گزارش خبر استان حمیدسلیمانی مقام با بیان اینکه ساخت نخستین هتل شناور کشور در دهکده گردشگری پازارگاد با سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال انجام است، اظهار داشت: این پروژه تاکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و هماکنون بخشهای روسازهای و بالای خط آبخور این هتل در حال ساخت است.
وی افزود: این هتل شناور در سه طبقه در حال ساخت است که یک طبقه آن رو باز است و دارای ۶۰ اتاق، یک رستوران و کلوپهای مارین است.
به گفته سلیمانی، نیروی محرکهای که بخواهد این هتل شناور را بکشد، وجود ندارد، بلکه این هتل در آبهای حفاظت شده لنگر انداخته و پذیرای مهمانان است. همچنین این هتل قدرت شناوری دارد و میتواند از نقطهای به نقطه دیگر جابهجا شود.
وی تصریح کرد: اینکه بگوییم برای نخستین بار هتل شناور در ایران ساخته میشود، افتخار نیست زیرا با وجود برخورداری از امکانات طبیعی در بخش گردشگری دریایی، در استفاده از این ظرفیتها ناکام بودیم.
این فعال گردشگری دریایی با اشاره به ساخت سوئیتهای شناور در دهکده گردشگری پازارگاد، گفت: تعدادی از سوئیتهای شناور ساخته شده در حال انتقال به دهکده امید بوشهر هستند تا نمونهای برای ساخت سوئیتهای شناور در کشور باشد.
وی هدف از ساخت سوئیتهای شناور را به داخل آب آوردن مردم اعلام کرد و گفت: برای مثال در بوشهر که خطرات طبیعی ما را تهدید نمیکند، مردم میتوانند از محیط دریا بهره ببرند و اقامت و تفریحهای خود را به داخل آب بیاورند.
دولت باید درک صحیحی از گردشگری دریایی پیدا کند
سلیمانی با اشاره به روند کند توسعه گردشگری دریایی، گفت: علیرغم حمایتهای دولت، هنوز گردشگری دریایی برای بخش خصوصی جایگاهی ندارد، زیرا در این بخش از نظر فرهنگی کار نشده است. تا زمانیکه رشد فرهنگی در بخشهای سرمایهگذاری، خدمات، و بهرهبرداری وجود نداشته باشد، به طور طبیعی استقبالی هم صورت نخواهد گرفت.
به گفته او مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد باعث شده سرمایهگذاران ورود به حوزه کشتیرانی تجاری را به حوزه مسافری ترجیح دهند که هم خطر کمتری دارد و هم پرسودتر است.
سلیمانی تاکید کرد: اگرچه دولت برای رونق گردشگری دریایی تلاش میکند اما همچنان بین دستگاههای دولتی ناهماهنگی وجود دارد و هنوز نتوانستهایم تعریف واحدی از گردشگری دریایی ارائه دهیم و نتیجه آن اوضاع نابهسامان گردشگری دریایی در ایران است. در حال حاضر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سازمان بنادر و دریانوردی، دو نهاد تصمیمساز و درگیر در گردشگری دریایی هستند اما متاسفانه هیچ نقطه امیدوارکنندهای در بحث گردشگری دریایی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه دولت باید درک صحیحی از گردشگری دریایی پیدا کند، ادامه داد: مسئولان معتقدند برای توسعه گردشگری دریایی ابتدا باید گردشگری ساحلی رونق گیرد، این در حالی است که هنوز حتی زیرساختهای فرهنگی برای گردشگری ساحلی در ایران فراهم نیست./مارین تایمز