خبر استان:مسئول مرکز ترویج جهاد کشاورزی بخش ارم دشتستان گفت: برداشت میوه کمیاب و مفید بکرایی در باغهای ارم دشتستان آغاز شد.
به گزارش خبر استان محمود مهردوست روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا، افزود: بکرایی نوعی از مرکبات بسیار مفید و کمیاب است که بطور پراکنده در برخی از روستاهای بخش ارم تولید می شود.
وی اضافه کرد: تولید سالانه این میوه در بخش ارم پنج تن است و در ماههای آذر و دی در بازارهای استان بوشهر و مقداری نیز شهرستان کازرون استان فارس به فروش می رسد.
مهردوست ادامه داد: بکرایی در گذشته در سطح ۱۵هکتار از باغهای این بخش تولید می شد اما چندسالی است که به علت خشکسالی های مداوم و امراض گیاهی آمار آن بسیار کاهش یافته است.
مسئول مرکز ترویج جهاد کشاورزی بخش ارم دشتستان گفت: با توجه به مفید بودن این نوع میوه توسعه علمی آن در این بخش به لحاظ قابلیت آب و هوایی و خاکی منطقه ضرورت دارد.
مهردوست در باره خواص این میوه اظهار کرد: این گیاه برای فشارخون، قندخون و کلیه مفید است و خاصیت ضد سرطانی دارد.
بخشدار ارم گفت: این بخش یکی از قطب های کشاورزی استان بوشهر و شهرستان دشتستان است که دارای ۱۷هزار و ۷۰۰ هکتار اراضی کشاورزی است.
محمد مهدی مشایخی افزود: ۱۶هزار و ۲۰۰هکتار اراضی زراعی و یکهزار و ۵۰۰هکتار اراضی باغی است که ۵۰۰ هکتار مرکبات و یکهزار هکتار نخیلات است.
وی اظهارکرد: عمده نخیلات کشت شده از نوع زاهدی و کبکاب و مرکبات نیز شامل لیموترش، نارنج، انجیر، نارنگی، انار، پرتقال و بکرایی است.
مشایخی گفت: در سطح چهارهزار و ۵۰۰ هکتار اراضی زراعی آبی گندم، جو و صیفی بویژه گوجه فرنگی خارج از فصل کشت می شود و در اراضی زراعی دیم هم گندم و جو بدست می آید.
بخشدار ارم اضافه کرد: مشکل اصلی کشاورزان این بخش بازاریابی و فروش محصولات است که بدلایلی چون بعد مسافت به اجبار محصولات خود را با قیمتی پایین به دلالان بفروش برسانند.
مشایخی بیان کرد: در این زمینه با نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی پیگیری هایی صورت گرفته که با همکاری مسئولان شرایط مناسبی برای عرضه محصولات کشاورزان منطقه فراهم می شود.