قتل مسلحانه در بخش چغادک/ دستگیری متهم طی ۲۴ ساعت
قتل مسلحانه در بخش چغادک/ دستگیری متهم طی ۲۴ ساعت
ندای استان:رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر از دستگیری عامل تیراندازی مرگبار روستای حسینکی از توابع بخش چغادک بوشهر در کمتر از ۲۴ ساعت خبر داد.

به گزارش ندای استان،سرهنگ عبدالمجید برزگر اظهار کرد: عصر سه‌شنبه پنجم آبان‌ماه ۱۴۰۵، درگیری میان یک مرد جوان و سه نفر دیگر در روستای حسینکی از توابع بخش چغادک در شهرستان بوشهر رخ داد که در جریان آن، یکی از طرفین با سلاح گرم اقدام به تیراندازی کرد.

وی افزود: بر اثر این تیراندازی، یک نفر جان باخت و فرد دیگری نیز به دلیل شدت جراحات به بیمارستان منتقل شد.

رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر ادامه داد: کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم جنایی پس از اطلاع از حادثه در محل حاضر شدند و با بررسی صحنه جرم و انجام اقدامات تخصصی، هویت عامل قتل و همدست وی را شناسایی کردند.

برزگر بیان کرد: مأموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی، مخفیگاه متهمان را در شهر بوشهر شناسایی و هر دو نفر را در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر کردند.

به گفته وی، سلاح گرم استفاده‌شده در این قتل نیز در جریان عملیات پلیس کشف شد.

Visited 8 times, 4 visit(s) today