راه اندازی ۱۲ نانوایی تولید نان کامل در استان بوشهر
راه اندازی ۱۲ نانوایی تولید نان کامل در استان بوشهر
ندای استان:رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به اهمیت نان کامل که هم درمان و هم پیشگیری است، این استان از خردادماه امسال اقدام به تولید آرد و نان کامل کرده‌ و در این ارتباط ۱۲ نانوایی تولید نان کامل راه‌اندازی شده‌است.

به گزارش ندای استان،دکتر عیسی صفوی در کارگاه آرد و نان کامل در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: در گام‌های اول محدودیت‌هایی وجود دارد که در آینده برطرف خواهد شد گه از جمله این محدودیت‌ها میزان استقبال مردم و رعایت نانوایان در تولید نان کامل است.

عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: آرد کامل به معنای نان کامل نیست زیرا ممکن است در نانوایی در فرایند تخمیر و نگهداری به آرد کامل آسیب رسیده و منجر به نان کامل نشود و این وظیفه نهادهای نظارتی مانند دانشگاه علوم پزشکی و اتاق اصناف است.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: آرد کامل و نان کامل می‌تواند هم نقش پیشگیری و هم نقش درمان داشته باشد.

سید محمدهادی امامت بیان کرد: آرد و نان کامل می‌تواند به درمان بیماری IBS (ای.بی.اس) منجر شود، همچنین در پیشگیری از بیماری دیابت، فشارخون و ناراحتی‌های گوارش نقش کلیدی دارد.

این کارگاه در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تشکیل شد.