خبر استان:توجه به سلامت غذایی شهروندان از اولویت های مهم و رسالت اساسی مرکز بهداشت بوده و این تکلیف همواره در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار گرفته است.
به گزارش خبر استان به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر ، کارشناس مسئول بهداشت محیط اعلام کرد: به منظور تامین سلامت مصرف کنندگان و ارتقاء شاخص های کیفی غذایی ، کلیه مراکز عرضه اعم از عمده فروشی ها ، انبارهای نگهداری موادغذایی شهرک صنعتی و حاشیه شهر بازرسی گردیده و هویت و کیفیت همه محصولات غذایی مورد ارزیابی قرار می گیرد.
مهندس ندا عالی حسینی افزود : طی نظارت های بازرسین بهداشت محیط ، در شهرک صنعتی چغادک ، مقدار ۱۴۳۹۶ کیلوگرم انواع نوشیدنی ، شیرینی جات ، شکلات و لبنیات صنعتی تاریخ مصرف گذشته و فاسد ، شناسایی ، جمع آوری و امحاء گردید و همچنین پرونده متخلف به منظور رسیدگی و تعزیر به مراجع قضایی استان ارجاع داده شد.
وی خاطرنشان کرد: نهادینه سازی فرهنگ مصرف غذای سالم ضرورت جامعه امروز بوده که در این زمینه الزامات تاریخ تولید، انقضاء، شرایط نگهداری مواد غذایی، ملاک ارزیابی و پایش قرار گرفته و در صورت رویت موارد تخلف بهداشتی با متخلفین طبق قانون اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی برخورد جدی به عمل خواهد آمد.
همچنین شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن ۱۹۰ جهت ثبت وپیگیری شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی در سامانه مدیریت ارتباط مردمی تماس حاصل فرمایند.