به گزارش ندای استان،در سال های اخیر، ماندگاری سبوس آزد برای تامین نیازهای سلامتی مصرف کنندگان توصیه می شود و در همین راستا، آرد کامل تبلغ می شود.
آرد کامل به آردی گفته میشود که سبوس گندم (لایه بیرونی دانه گندم) از آن جدا نشده باشد. سبوس تقریبا حاوی ۸۰درصد مواد معدنی مفید برای سلامت انسان و غنی از فیبر، ویتامینهای گروه B، مواد معدنی مانند آهن، روی و منیزیم است.
رضا تنگستانی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی بوشهر به «خلیج فارس» می گوید: براساس مصوبه کارگروه آرد و نان، خبازی های تازه تاسیس باید با آرد کامل فعالیت کنند.
تنگستانی یادآور شد: نانوایی های فعال کنونی در استان هم اگر متقاضی دریافت آرد کامل باشند، درخواست شان به سرعت در کارگروه شهرستانی بررسی و تایید می شود. همچنین نانوایی ها که تغییر نوع پخت دهند با همکاری شهرستان خود سهمیه یارانه ای نوع پخت قبل محفوظ و به نوع پخت جدید انتقال می گردد.
وی با اشاره به فعالیت ۷ نانوایی با آرد کامل در استان یادآور شد: اکنون دو نانوایی در بوشهر، یک نانوایی در کنگان، گناوه، دیلم، عسلویه و دیر با آرد کامل فعالیت دارند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی بوشهر با اشاره به مشکلاتی مانند بیماری در دستگاه گوارش ناشی از مصرف مداوم نان سفید، اظهار کرد: ۷۵ درصد مصرف مواد غذایی مردم معطوف به نان است به همین دلیل استفاده از نان با آرد کامل موضوع بسیار مهم و مرتبط با سلامتی مردم است.






