یک خانم رئیس بیمارستان گناوه شد+عکس
یک خانم رئیس بیمارستان گناوه شد+عکس
ندای استان:رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی سرپرست‌ بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) گناوه را منصوب کرد.

به گزارش ندای استان،رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی دکتر منوره نصیری‌خورموجی را به‌عنوان سرپرست‌ بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) گناوه منصوب کرد.

متن این حکم به شرح ذیل است:

سرکار خانم دکتر منوره نصیری خورموجی
متخصص محترم چشم

احتراماً/ خدمت به مردم عزیز کشورمان، فرصت و نعمت مغتنمی است که خداوند منّان به بندگان خدوم خویش ارزانی داشته است. این فرصت‌ درحوزه سلامت ارزش مضاعفی دارد که نتیجه آن کاهش آلام مردم و ارتقا سلامت جامعه است. نظربه تعهد و تجارب ارزشمند سرکار عالی به‌موجب این ابلاغ به‌عنوان سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) گناوه منصوب می‌شوید.

امیدوارم با استعانت از الطاف الهی، حُسن تدبیر و رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و در نظر داشتن منشور اخلاقی و اجرایی دولت چهاردهم، توجه به سیاست‌ها و اسناد بالادستی و قانون هفتم توسعه کشور در حوزه سلامت ضمن هماهنگی کامل با معاون درمان دانشگاه و اینجانب، استفاده از توانمندی‌های همکاران و همراهی نیروهای متخصص و متعهد اهتمام شایسته به وظایف قانونی دران جام امورمحوله و اعتلای دانشگاه موفق‌ باشید.

همچنین از تلاش‌ها و خدمات مهندس حسن فخرایی در طول دوران تصدی این مسئولیت نیز تقدیر و تشکر را دارم.

Visited 48 times, 1 visit(s) today