بوشهر و فوجو چین خواهرخوانده شدند
بوشهر و فوجو چین خواهرخوانده شدند
ندای استان:رئیس انجمن دوستی ایران و چین شعبه بوشهر از امضا تفاهمنامه خواهر خواندگی بندر بوشهر و بندر فوجو چین خبر داد.

به گزارش ندای استان،مهرداد ابراهیمی گفت: این قرارداد خواهرخواندگی بین بندر بوشهر و بندر فوجو چین با حضور شهرداران دو شهر در فوجو امضاء شد.

مهرداد ابراهیمی با اشاره به پیگیری‌های این انجمن از زمان افتتاح شعبه بوشهر انجمن دوستی ایران و چین اظهار داشت: با هماهنگی‌های انجام‌شده و دعوت شهرداری فوجو از شهردار بوشهر، هیئتی به ریاست جعفر پورکبگانی نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس به چین سفر کرد و در نشستی با حضور شهردار و مقامات شهر فوجو، قرارداد خواهرخواندگی بین دو بندر به امضا رسید.

ابراهیمی با اشاره به اهمیت این همکاری گفت: فوجو یکی از قطب‌های فناوری و آموزشی چین است و می‌تواند در حوزه‌هایی مانند انرژی‌های تجدیدپذیر، گردشگری، کشتی‌سازی و فناوری دریایی با بوشهر همکاری کند.

وی همچنین تأکید کرد: این پیمان می‌تواند گامی مهم در توسعه روابط ایران و چین باشد و فرصت‌های جدیدی در زمینه‌های تجاری، فناوری و تبادلات فرهنگی و شهری ایجاد کند.

رئیس انجمن دوستی ایران و چین شعبه بوشهر با اشاره به اینکه این اولین قرارداد خواهرخواندگی استان بوشهر است، خاطرنشان کرد: این توافق می‌تواند به توسعه دیپلماسی شهری، تقویت همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصاد محلی با توجه به جایگاه استراتژیک بندر بوشهر کمک کند.

ابراهیمی در پایان از حمایت‌های ارسلان زارع استاندار بوشهر، آیت الله صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه و امام جمعه بوشهر، شورای اسلامی شهر، شهرداری بندر بوشهر، اتاق بازرگانی بوشهر و نمایندگی وزارت خارجه در استان که اهتمام جدی در تحقق اولین قرارداد خواهر خواندگی استان بوشهر بعمل آوردند، تشکر و قدردانی کرد.

Visited 8 times, 1 visit(s) today