تعداد چند قلوها در استان بوشهر
تعداد چند قلوها در استان بوشهر
ندای استان:مدیر کل بهزیستی استان بوشهر در استان بوشهر تعداد ۵۸۱ خانواده فرزندان ۲ قلو، ۴۹ خانواده فرزندان ۳ قلو و ۲ خانواده هم فرزندان ۴ قلو دارند.

به گزارش ندای استان،همزمان با چهارمین روز از دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه و در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت جشن رویداد ملی چند قلوها با شعار آرزوی ایران جوان حمایت از خانواده های دارای فرزند چند قلوبا حضور دکتر عزیزنژاد مدیر کل، معاونین بهزیستی استان بوشهر، مدیر بهزیستی شهرستان بوشهر، مسئولین شهرستانی و خانواده های دارای فرزند چند قلو در سالن شهید بهشتی دانشگاه علومپزشکی شهر بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان بوشهر در این آیین دکتر عزیزنژاد مدیر کل بهزیستی استان بوشهر ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و چهل و ششمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: یکی از سیاست‌های اصلی برای جوانی جمعیت افزایش نرخ باروری و حمایت از خانواده‌هاست.عزیز نژاد افزود: اداره کل بهزیستی از تمام خانواده‌های دارای فرزند دوقلو و چند قلو حمایت می‌کند و تا ۶ سالگی آنان را تحت پوشش قرار می‌دهد.
وی ادامه داد: برای دهک‌های پایین تا سن ۶ سالگی برای دوقلوها ماهیانه مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و بیشتر از دوقلو ماهیانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان مستمری پرداخت از طرف سازمان پرداخت می شود.
حیدر عزیزنژاد مدیر کل بهزیستی استان بوشهر در استان بوشهر تعداد  ۵۸۱ خانواده فرزندان ۲ قلو، ۴۹ خانواده فرزندان ۳ قلو و ۲ خانواده هم فرزندان ۴ قلو دارند.

فرزانه فیروزی معاون سلامت اجتماعی نیز ضمن تبریک این اعیاد گفت: در این راستا خدمات تخصصی خوبی از سوی سازمان بهزیستی به خانواده های دارای فرزند دو قلو و بالا به آنان طبق سیاست های ابلاغی و حمایت از جوانی جمعیت به این عزیزان ارائه می گردد.

وی تصریح کرد : سامانه‌ای برای پاسخگویی به سوالات خانواده‌های دارای فرزندان چند قلو به نشانی اینترنتی www.ticketing.behzisti.gov.ir وجود دارد.

در پایان نیز از پدران و مادران دارای فرزند چند قلو با اهداء لوح تقدیر از آنان تجلیل به عمل آمد.

لازم به ذکر است از دیگر این برنامه ها، ا ایستگاه نقاشی ویژه کودکان، لالایی خوانی پدران، موزیک شاد و اهداء جوایز بود که فضای شادی را برای همه بوجود آورد.

Visited 2 times, 2 visit(s) today