سیراف به زبان ایتالیایی معرفی شد
سیراف به زبان ایتالیایی معرفی شد

خبر استان:درتازه ترین کتاب منتشرشده درایتالیا که توسط ‘دکتراستفانوروسو’درباره جاذبه های گردشگری ایران به چاپ رسیده، چندصفحه به بندرتاریخی سیراف، شهر بوشهر و دشتستان اختصاص یافته است.

به گزارش خبر استان، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر، مدیر موسسه سیراف پارس گفت: این محقق وآرشیتکت ایتالیایی زمستان گذشته با همراهی همسرش کاترینا و دکترحیدریان از بوشهریهای مقیم ایتالیا به سیراف سفر کردند.
محمد کنگانی افزود: با این کتاب افتخاری دیگر در معرفی جهانی سیراف انجام گرفته است که تلاش می شود روند ثبت جهانی این اثر تاریخی را روان کند.
وی اضافه کرد: همچنین دراین کتاب از مدیرموسسه سیراف پارس، رئیس بنیاد ایرانشناسی استان بوشهر و تعدادی از فرهیختگان تقدیر شده است.
سیراف یکی از قدیمیترین بنادر ایران زمانی دارای رونق فراوانی بوده است. شهر باستانی سیراف دارای معماری خاصی است که بسیار شبیه به روستای ماسوله در شمال کشور است.
بندری که در آن زمان بیش از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت داشته و به دلیل آزادمنشی دینی در این بندر بین المللی پیروان مذاهب گوناگونی از جمله زرتشتیان، مسیحیان، مانویان، یهودیان، بوداییان و اقوامی شامل رومیان، یونانیان و چینی ها زندگی می کرده اند که گورستان های بازمانده از پیروان دین های گوناگون در این شهر باستان نشانگر این آزادی دینی این بندر ایرانی است.
سیراف پررونق ترین بندرکشور بود که روابط تجاری زیادی با روم و یونان در اروپا و ماداگاسکار در آفریقا تا کانتون چین در آسیا در دوره های ساسانی و اسلامی داشت.
سفال های بازمانده با نقش های گوناگون، پارچه ها و زیورآلات، معماری های گچی و اتاق های آذین شده به آثار هنری و ساختمان های دو سه طبقه بخشی از میراث بجامانده از آن تمدن است.
زمین لرزه مرگبار هفت روزه سال ۳۶۷ هجری قمری مدفون شدن کامل این بندر را در پی داشت و از این روست که سیراف پمپئی ایران نامیده شده است.
بندر سیراف در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب بوشهر واقع است.

Visited 1 times, 1 visit(s) today