ندای استان:مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: امسال ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای خرید و نوسازی تجهیزات مدرسه های این استان هزینه شده است.
به گزارش ندای استان،ابراهیم احمدی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: با توجه به ۲سال کرونایی و حضور نیافتن دانش آموزان در کلاسهای درس بسیاری از امکانات، تجهیزات و فضای فیزیکی مدارس دچار فرسودگی شدند در همین ارتباط تلاش شده که با خرید تجهیزات مورد نیاز بخشی از نیاز مدرسه ها برای سال تحصیلی پیش رو تامین شود.
وی بیان کرد: با این میزان اعتبار براساس نیازسنجی انجام شده از سوی مدرسه ها اقلام مورد نیاز از جمله ۶ هزار میز و صندلی، ۹۵۰ دستگاه کولر، ۸۰۰ دستگاه کامیپوتر و برخی تجهیزات هنرستانی از جمله چرخ خیاطی، موتور خودرو، سیستم سوخت رسان و سایر موارد دیگر خریداری شده است.
به گفته احمدی براساس برنامه ریزی انجام شده قرار است تجهیزات مورد نیاز مدرسه های استان بوشهر همزمان با هفته دولت در قالب ۱۸ کاروان به ۱۸ منطقه آموزشی استان بوشهر ارسال و در بین مدرسه ها توزیع شود.
تامین نشدن برق مشکل افتتاح مدارس نوساز بوشهر
احمدی یکی از مشکلات برخی از مدارس نوسازی که هنوز افتتاح نشده اند در استان بوشهر را تامین برق این واحدهای آموزشی عنوان کرد و گفت: در زمان حاضر ۲۵۰ کلاس درس در قالب ۱۸ مدرسه در استان تکمیل و آماده بهره برداری هستند که به دلیل تامین نشدن شبکه برق امکان بهره برداری از این واحدهای آموزشی وجود نداشت.
وی ادامه داد: در همین ارتباط بتازگی سازمان برنامه و بودجه تامین ۱۳ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز برای ایجاد شبکه برق این مدرسه ها وعده داده است که اگر محقق شود این مدرسه ها برای اول مهر ماه آماده بهره برداری میشوند.
ضرورت مشارکت خیران برای مدرسه سازی در مناطق بحرانی استان بوشهر
احمدی با اشاره به احداث ۵۶ درصد کلاسهای درس در استان بوشهر با همت خیران مدرسه ساز گفت: خیران مدرسه ساز از جمله مجموعه های فعال و همراه در راستای مدرسه سازی به شمار می آیند که تاکنون گامهای مهمی در این راستا برداشته اند.
وی با بیان اینکه در زمان حاضر ۵۶ درصد کلاسهای درس در استان بوشهر از سوی خیران مدرسه ساز احداث شده است گفت: در روستاها امکان ساخت مدرسه با مشارکت خیران به صورت ۳۰ به ۷۰ و در شهرها به صورت ۵۰ به ۵۰ مشارکت خیران و دولت است که به نام خیّر نام گذاری می شود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: تاکنون بیشترین نگاه خیران مدرسه ساز به سمت مناطق دور افتاده و صعب العبور بوده و همین امر باعث شده امروز مرکز استان بوشهر با مشکل کمبود مدرسه روبرو شود.
احمدی اظهار کرد: براساس بررسی های بعمل آمده در زمان حاضر در شهر بوشهر ه بعنوان مرکز استان ۳۱ مدرسه ۱۲ کلاسه تخریبی وجود دارد که دانش آموزان این مدرسه ها به آموزشگاه های دیگری منتقل و همین امر منجر شده بیشتر مدرسه های این شهر به صورت ۲ شیفته اداره شوند.
وی یادآور شد: همچنین شهرستان دشتستان با ۵۷ مدرسه تخریبی که بیشتر این مدرسه ها در منطقه سعد آباد قرار دارند و بخش مرکزی تنگستان با ۲۱ مدرسه به عنوان مناطق بحرانی استان بوشهر از نظر فضای آموزشی به شمار می روند.
احمدی بر ضرورت مشارکت هر چه بیشتر خیران حقیقی و حقوقی مدرسه ساز در امر مدرسه سازی در استان بوشهر تاکید کرد.
بوشهر استان نهم در پویش سراسری صحن حرم، مدرسه ام
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: تاکنون ۵۵۴ نفر در پویش سراسری “صحن حرم، مدرسه ام” مشارکت کرده و این استان از نظر مشارکت نهمین استان کشور معرفی شده است.
احمدی اظهار کرد: تاکنون خیران و علاقه مندان به مدرسه سازی استان بوشهر ۲۱میلیون و ۳۶۶ هزار تومان به این پویش کمک کرده اند.
وی بیان کرد: پویش سراسری صحن حرم، مدرسه ام ویژه ساخت مدارس برای دانش آموزان با نیازهای ویژه است.
احمدی اضافه کرد: جامعه هدف اصلی در این پویش، دانش آموزان و ترغیب آنها به انجام کارهای خیر و نیکوکارانه و یادآوری جایگاه رفیع مدرسه و دانش اندوزی در نزد خداوند متعال است که در آموزههای دینی و کلام اهل بیت(ع) اهمیت ویژه ای دارد.
وی با بیان اینکه پویش “صحن حرم، مدرسه ام” پنجمین پویش سراسری کشور است گفت: مبالغ جمع آوری شده از این طریق، به نیت امام هشتم، صرف ساخت هشت مدرسه دانش آموزان استثنایی در کشور میشود.
صفری ادامه داد: علاقه مندان با هر توان مالی میتوانند در این پویش شرکت کنند، در اجرای این طرح، برنامهریزی بر اساس گسترش مشارکتهای خُرد مردمی حتی به اندازه یک آجر است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: علاقهمندان و نیک اندیشان می توانند با مراجعه به کانال مهر مدرسه در شبکه اجتماعی شاد و یا از طریق وب سایت ajorBajor.ir در این پویش خیرخواهانه شرکت کنند.
گفتنی است همزمان با دهه کرامت فراخوان پویش “صحن حرم، مدرسهام” منتشر شده است.