ندای استان:مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: بیشترین این میزان مطالبات مربوط به بدهی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی است که اکنون فرایند وصول آن به مراجع قضایی کشیده شده است
به گزارش ندای استان، عباس دیری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بیشترین این میزان مطالبات مربوط به بدهی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی به میزان ۱۰۰ میلیارد تومان است که اکنون فرایند وصول آن به مراجع قضایی کشیده شده و پرونده آن در انتظار صدور رای قرار دارد.
مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: میزان مطالبات این سازمان از بخشهای دولتی و غیردولتی این استان ۷۰۰ میلیارد تومان است.
وی اضافه کرد: برخی از دستگاههای دولتی نیز بدهیهای چند ده میلیارد تومانی به سازمان تامین اجتماعی دارند که پیگیری برای وصول این مطالبات در حال انجام است.
دیری با اشاره به رتبه نخست اداره کل تامین اجتماعی استان بوشهر در کشور بیان کرد: سازمان تامین اجتماعی شعبهها و ادارههای خود را به صورت مستمر از طریق ستاد مرکزی در پنج شاخص عمده ارزیابی میکند که در آخرین ارزیابی اداره کل تامین اجتماعی استان بوشهر موفق به کسب رتبه نخست کشور شد.
وی ادامه داد: این ارزیابیها در بعدهای مختلف فرهنگی، بیمهای، پشتیبانی، فناوری اطلاعات است که هر کدام از موارد یاد شده شاخصهای خاص خود را دارند.
مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: این اداره کل در نیمه نخست امسال در بین هفت استان برتر کشور قرار داشت و در سه ماهه سوم سال نیز موفق به کسب رتبه نخست کشوری شده است.
دیری افزود: این عنوان حاصل تلاش شبانهروزی تمامی کارکنان مجموعه تامین اجتماعی در استان بوشهر است که در شاخصهای رضایت ارباب رجوع، انجام به موقع امور مربوط به ارباب رجوع و برنامههای ابلاغی ستاد مانند افزایش شمار بیمه پردازهای جدید عملکرد درخشانی داشتند.
وی یادآور شد: استان بوشهر در ۶ ماه نخست امسال در شاخص افزایش بیمه پردازهای جدید با افزایش ۳.۲ درصدی (در حدود ۱۰ هزار نفر) موفق به کسب رتبه نخست کشور شد.
دیری ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی در استان بوشهر ۱۵ شعبه اصلی، ۱۰ شعبه اقماری و پنج کارگزاری واگذار شده به بخش خصوصی دارد و اکنون شمار بیمه شدههای اصلی و تبعی تامین اجتماعی در استان بوشهر نیز اکنون به ترتیب ۳۴۶ هزار و ۵۸۱ هزار نفر است.
وی عنوان کرد: جمعیت استان بوشهر در مجموع یک میلیون و ۲۷۹ هزار نفر است که از این شمار ۷۸درصد آن در پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار دارند.
دیری ادامه داد: شمار مستمری بگیران تامین اجتماعی در استان بوشهر نیز از لحاظ پرونده ۳۴ هزار و ۴۰۰ نفر است که با احتساب افراد تبعی این پروندهها ۷۴ هزار و ۷۰۰ نفر را شامل میشود که در مجموع ماهانه ۱۳۵ میلیارد تومان مستمری و حقوق و بازنشستگی به آنان پرداخت میشود.
وی گفت: شماری مقرری بگیران بیمه بیکاری نیز یکهزار و ۸۲۹ نفر است که ماهانه هفت میلیارد تومان به آنان پرداخت میشود.
دیری عنوان کرد: شمار کارگاههای فعال تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در استان بوشهر نیز ۲۲ هزار و ۲۳۳ کارگاه است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: ضریب پشتیبانی بیمه تامین اجتماعی در استان بوشهر(شمار بیمه شدهها نسبت به بازنشستگان) نیز ۱۰ به یک است که میانگین این ضریب در سطح کشور به طور میانگین پنج به یک است.
وی عنوان کرد: وضعیت استان بوشهر در ضریب پشتیبانی نسبت به سطح کشوری بسیار خوب است که دلیل بخشی از آن مهاجر بودن برخی از شاغلان صنایع مستقر در جنوب این استان است که به محض بازنشستگی از استان بوشهر مهاجرت میکنند.
دیری در بخش دیگری اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی همچون سال گذشته ارائه خدمات غیرحضوری به مخاطبان در قالب طرح ۳۰۷۰ را با جدیت دنبال میکند که در استان بوشهر از مجموع ۳۰ برنامه ۲۵ برنامه آن غیرحضوری شده است.
وی افزود: یکی از این نمونه این خدمات رویت غیرحضوری سابقه بیمه از طرق گوشیهای هوشمند و یا کامپیوتر متصل به اینترنت است که فرد بیمه شده میتواند کل سابق بیمه خود را در سازمان تامین اجتماعی رویت کند.
- منبع خبر : ایرنا