ندای استان:قاسمی گفت: در این ارتباط بتازگی نیز ۳۰ نفر از انتشار دهندگان شایعهها درباره ویروس کرونا در فضای مجازی این استان شناسایی و تحویل دادسرا شدند.
به گزارش ندای استان،سرهنگ مهدی قاسمی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: در چند روز اخیر با وجود اعلام رسمی آمار بیماران کرونایی توسط دانشگاه علوم پزشکی برخی از کاربران و ادمینهای گروهها و کانالهای شبکههای اجتماعی یا پیام رسان، با انتشار آمارهای بالا و اشتباه، روند اطلاع رسانی را مختل و منجر به تشویش اذهان عمومی میشوند.
وی بیان کرد: با این وجود رسانههای بی شماری نیز هستند که از بدو شیوع ویروس کرونا با فعالیت قابل تقدیر خود در عرصه اطلاع رسانه و افزایش سطح سلامت افراد گام برمیدارند.
قاسمی ادامه داد: در چنین فرایند مطلوب، انتشار اخبار و آمار کذب، کارکرد سایر رسانهها را مختل کرده و باعث سردرگمی کاربران فضای مجازی برای اطلاع از اخبار مرتبط با بیماری کرونا و موجب ناراحتی ونگرانی شهروندان میشوند.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر یادآور شد: چنانچه خبری جعلی توسط کاربری منتشر یا بازنشر شود علاوه بر اینکه هرگونه تحمل مجازات قانونی متوجه وی خواهد شد ادمین و مدیران گروه هم در این ارتباط پاسخگو خواهند بود و مکلف هستند در صورت ایجاد گروه و عهده دار شدن مسئولیت مدیریت، بر نحوه عملکرد اعضا نظارت کرده و در صورت مشاهده انتشار آمار واخبار خلاف واقع به کاربر مربوطه تذکر داده و محتوای منتشر شده را حذف کنند.
قاسمی گفت: در این ارتباط بتازگی نیز ۳۰ نفر از انتشار دهندگان شایعهها درباره ویروس کرونا در فضای مجازی این استان شناسایی و تحویل دادسرا شدند.
وی افزود: همچنین ۱۹۰ نفر از کاربران فضای مجازی در استان بوشهر در عرصه انتشار مطالب ویروس کرونا توجیه و به ۷۵ نفر از مدیران کانالها و سایتها که اقدام به انتشار اخبار خلاف واقع در فضای مجازی درباره ویروس کرونا کرده بودند از سوی پلیس فتای استان تذکر لازم داده شد.
قاسمی تاکید کرد: پلیس فتا به صورت ۲۴ ساعته با تشکیل تیمهای رصد، کار بررسی سایتها و فضای مجازی را برعهده دارد و در این زمینه عاملان تشویش اذهان عمومی مورد تعقیب قانونی میگیرند.