ندای استان:رئیس پلیس فتا استان بوشهر از کلاهبرداری و فیشینگ با شگرد خرید بلیط لیگ برتر فوتبال خبر داد.
به گزارش ندای استان، سرهنگ مهدی قاسمی صبح امروز در جمع خبرنگاران از کلاهبرداری و فیشینگ با شگرد خرید بلیط لیگ برتر فوتبال خبر داد و اظهار داشت: علاقمندان به فوتبال، مراقب فیشینگ از طریق سایتهای اینترنتی جهت تهیه و خرید بلیت ورود به ورزشگاههای جم و بوشهر برای تماشای بازیهای تیم فوتبال مور علاقه خود باشند.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر گفت: با توجه به آغاز دوره جدید لیگ برتر فوتبال و حضور دو تیم از استان بوشهر در لیگ برتر، علاقمندان به فوتبال جهت تهیه و خرید بلیت ورود به ورزشگاههای جم و بوشهر برای تماشای بازیهای این دو تیم فوتبال،به سایتهای اینترنتی مراجعه میکنند.
سرهنگ قاسمی افزود: در همین چند هفته اولیه که از شروع بازیها گذشته، چند تن از هم استانیهای عزیز به پلیس فتا مراجعه و اعلام داشتهاند که قصد خرید اینترنتی بلیط بازیها را داشتهاند و ساعتی بعد از مراجعه به اینترنت، متوجه شدهاند که تمامی موجودی حساب آنها بهسرقت رفته است.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر بیان داشت: در بررسی کارشناسان پلیس فتا استان مشخص شده که شکات پرونده جهت پرداخت وجه بلیط بازیها توسط مجرمین سایبری به درگاههای جعلی اینترنتی هدایت و مشخصات حساب بانکی آنها فیشینگ و کپی شده و سرمایه آنها بهسرقت رفته است.
این مقام سایبری برای پیشگیری از این گونه موارد و اتفاقات مشابه به کاربران فضای مجازی توصیه کرد: صرف وجود تصاویر لوگو، آرم بانکها و مؤسسات دولتی و اپلیکیشنهای معتبر در درگاههای اینترنتی، دلیلی بر امن بودن خدمات آن درگاه یا اپلیکیشن نیست و باید آدرس اینترنتی صحیح بررسی شود.
وی ادامه داد : برای اطلاع از آدرس صحیح اینترنتی سایتهای مجاز و معتبر فروش بلیت بازیهای لیگ برتر، به خبرگزاریهای معتبر خصوصاً اطلاع رسانی صدا و سیما توجه کرده یا از اداره کل ورزش و جوانان و یا هیأت فوتبال استان استعلام بگیرند.
وی اظهار داشت: جهت خرید و تهیه بلیت بازیهای لیگ برتر، شخصاً آدرس سایتهای معتبر را در قسمت آدرس بار مرورگر اینترنتی تایپ نموده و از رفتن و باز کردن لینکهایی که در سایتهای مختلف یا در شبکههای اجتماعی تبلیغ شده خودداری نمایند.
قاسمی تصریح کرد: جهت انجام عملیات اینترنتی بانکی و اقتصادی، از رمز دوم یکبار مصرف یا پویا استفاده شود تا در صورت کپی اطلاعات توسط مجرمین سایبری، امکان برداشت و سرقت موجودی حسابها از بین برود.
این مقام انتظامی توصیه کرد: از صفحه کلید مجازی سایت و درگاه بانکی برای درج اعدادی شامل شماره کارت، رمز دوم، cvv2 به جای صفحه کلید دستگاه دیجیتال در اختیار استفاده شود تا در صورت جعلی بودن آن صفحه، امکان کپی اطلاعات شخصی برای کلاهبردار میسر نشود.
قاسمی گفت: پلیس فتا بهصورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران میتوانند مشکلات و شکایات خود را در خصوص این گونه مؤسسات از طریق مراجع قضایی طرح شکایت کنند تا توسط پلیس فتا موضوع رسیدگی شود و یا با استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشهای مردمی و یا Cyberpolice@ در کلیه شبکههای اجتماعی داخلی با ما در ارتباط باشند.