به گزارش ندای استان،علی پولادی ریشهری عصر چهارشنبه در نشست ستاد ساماندهی متکدیان و کودکان کاراستان بوشهر افزود: از این تعداد ۶۱ کودک ایرانی و ۴۹۱ کودک اتباع خارجی هستند.
وی اضافه کرد: باتوجه به آمارها بیشترین کودکان کار موجود در استان بوشهر غیرایرانی هستند.
پولادی ریشهری افزود: در سه سال گذشته دستور العمل جامع حمایت از کودکان کار و وظایف هریک از دستگاه ها مشخص شده است.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر یادآورشد: براساس این مصوبه در راستای تامین فضا و جای مناسب در سال ۹۴، ۲ مرکز باعنوان مرکز حمایتی و آموزشی کودک و خانواده در سه سطح پیشگیری در استان راه اندازی شد.
پولادی ریشهری گفت: با توجه به اینکه آسیبهای اجتماعی فرابخشی است سازمان بهزیستی نمی تواند به تنهایی در این بخش فعالیت کند و نیازمند همکاری سایر سازمانهاست.
وی یادآور شد: براساس آمارها کودکان کار خیابانی ایرانی انگشت شمار هستند و اغلب آنها غیرایرانی هستند که باید تعیین تکلیف شوند.
پولادی ریشهری گفت: سال گذشته با اجرای طرح جذب و حمایت، گروه های سازماندهی شده کودکان کار را شناسایی شدند و در زمان حاضر چنین گروه های سازماندهی شده ای در استان وجود ندارد.
وی یادآور شد: هرچند ۲ مرکز حمایتی برای نگهداری این کودکان در استان وجود دارد اما با بودجه ای که بهزیستی برای توانمند سازی آنها پرداخت می کند امکان حمایت ۱۰۰ درصدی از این کودکان فراهم نیست .
ایرنا نوشت،مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری بوشهر گفت: قانونگذار همکاری شهرداری در خصوص تامین مکان مناسب برای متکدیان در نظر گرفته نشده است.
عباس برزگر زاده برضرورت برخورد جدی تر نیروی انتظامی با متدکیان تاکید کرد.
عبدالرضا بشیری مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان بوشهر گفت: اتباع خارجی که مجوز لازم را ندارند و با آنها مرز زمینی داریم از جمله افغانستان، پاکستان و عراق اگر دستگیر شوند به کشورهای خود طرد می شوند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری بوشهر گفت: اقدامات لازم برای جمع آوری کودکان کار و خیابانی دراستان با جدیت در حال انجام است.
مجید خورشیدی افزود: با توجه به اینکه بیشترین کانون تجمع این کودکان در محل چهار راه هاست، جمع آوری و غربالگری کودکان یاد شده برای تعیین وضعیت آنها ضروری است.