گراوند گفت:باید برای مقابله با این پدیده ضمن تامین امکانات و تجهیزات لازم، مسئولان ذیربط از آمادگی لازم برخوردار باشند.
به گزارش ندای استان،عبدالکریم گراوند در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان بوشهر با تبریک ایامالله دهه فجر و گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: در آستانه ۲۲ بهمن مسئولان در کنار قشرهای مختلف مردم در راهپیمایی عظیم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی حضور فعالی داشته باشند و مردم با حضور پررنگ خود برگ زرینی دیگری بر افتخارات استان بیافزایند.
وی، با اشاره به احتمال هجوم ملخهای صحرایی به سواحل استان بوشهر تصریح کرد: باید برای مقابله با این پدیده ضمن تامین امکانات و تجهیزات لازم، مسئولان ذیربط از آمادگی لازم برخوردار باشند.
استاندار بوشهر با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی از امکانات و تجهیزات مطلوبی در عرصههای گوناگون برخوردار است تاکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی از وزارتخانههای بزرگ به لحاظ نیروی انسانی محسوب میشود که در حوزه مبارزه با ملخها باید از همه ظرفیت نیروهای این وزارتخانه در استان بوشهر استفاده شود.
گراوند با تاکید بر استفاده از ظرفیت دیگر دستگاهها افزود: اگر در حوزه مبارزه با ملخهای صحرایی جهاد کشاورزی با کمبود نیروی انسانی مواجه شد میتواند با هماهنگی فرمانداران از دیگر دستگاهها استفاده کند.
وی، تامین اعتبارات لازم در عرصه مبارزه با پدیده هجوم ملخهای صحرایی را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: در صورت کمبود نیرو در این عرصه برای اکیپهای مقابلهای، استفاده از ظرفیت نیروی مردمی بسیج میتواند کارساز باشد.
استاندار بوشهر با اشاره به استقرار هواپیمای سمپاش در فرودگاه بحرگان دیلم گفت: باید سوخت مورد نیاز این هواپیما در مقابله با پدیده هجوم ملخهای صحرایی و وسائل مورد نیاز خودروی با هماهنگی فرمانداران تامین شود.
گراوند مشارکت صدا و سیما در اطلاع رسانی و آموزش در عرصه مقابله با ملخهای صحرایی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: جهاد کشاورزی باید خط مقدم مقابله با پدیده هجوم ملخهای صحرایی باشد.
وی، بر بکارگیری ژنراتور دستگاههای اجرایی در فصل تابستان تاکید کرد و افزود: در زمان پیک مصرف برق، دستگاههای اجرایی که ژنراتور برق دارند باید آنرا وارد مدار کنند تا مشکلات این بخش در فصل گرما برطرف شود.
استاندار بوشهر با تاکید بر قطع انشعابات آب فضای سبز شهرداریها افزود: شهرداران شهرهای سه گانه بوشهر، گناوه و دیلم که دارای شبکه فاضلاب هستند در ساماندهی پساب فاضلاب در استفاده در فضای سبز تلاش کنند.
گراوند عملیاتی شدن طرحهای آب شیرینکن در شهرها و روستاها را موردتاکید قرار داد و گفت: استفاده از ظرفیت خلیج فارس برای شیرین سازی آن در تامین آب آشامیدنی مورد توجه قرار دارد.