تابستان ۹۸ کمبود آب نداریم/صدور مجوز احداث پنج آب‌شیرین‌کن جدید در استان
تابستان ۹۸ کمبود آب نداریم/صدور مجوز احداث پنج آب‌شیرین‌کن جدید در استان

طاهریان پور گفت:هم‌اکنون به ترتیب ۵۰، ۳۰ و ۲۰ درصد آب موردنیاز روستاهای استان بوشهر از محل سد کوثر، خط آب‌رسانی چشمه ساسان کازرون و منابع زیرزمینی موجود در بوشهر تأمین می‌شود.

به گزارش ندای استان، روح‌الله طاهریان پور امروز در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه عملیات اجرایی احداث پنج آب‌شیرین‌کن تا پایان بهمن‌ماه جاری آغاز خواهد شد اظهار داشت: مطالعات برای احداث ۲ آب‌شیرین‌کن برای روستاهای شهرستان‌های کنگان و دیر نیز هم‌اکنون در دست انجام است.

۵۰ درصد آب حوزه روستایی استان تا پایان سال ۱۳۹۹ توسط آب‌شیرین‌کن‌ها تأمین می‌شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر تصریح کرد: بر اساس مطالعات و پیش‌بینی‌های صورت گرفته ۵۰ درصد آب موردنیاز حوزه روستایی استان بوشهر تا پایان سال ۱۳۹۹ توسط آب‌شیرین‌کن‌ها تأمین که بخشی از آن تا پایان سال آینده محقق می‌شود.

انتظار است پروژه آب‌شیرین‌کن شهرستان جم تا پایان سال ۱۳۹۸ مورد بهره‌برداری قرار گیرد

وی با بیان اینکه وزارتخانه‌های نفت و نیرو هر کدام ۵۰۰ میلیارد ریال به پروژه آب‌شیرین‌کن ۲۸ هزار مترمکعبی شهرستان جم استان بوشهر اختصاص دادند گفت: احداث این آب‌شیرین‌کن در ساحل بندر سیراف شهرستان کنگان در سال ۱۳۸۹ تصویب و سال ۱۳۹۰ عملیات اجرایی آن آغاز شد که تنها ۳۰ درصد ابنیه فنی آن اجرایی و در ادامه به دلیل نبود اعتبار پروژه متوقف شد.

طاهریان پور بیان کرد: در سفر سال ۱۳۹۳ هیئت دولت به استان بوشهر یک‌هزار و ۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت نفت به این پروژه اختصاص یافت و با این روند پروژه از سال ۱۳۹۵ تا اواسط سال گذشته خوب پیش می‌رفت که به دلیل نوسان نرخ ارز متوقف شد.

وی اظهار داشت: از اواخر سال گذشته تاکنون پروژه متوقف بوده که با پیگیری‌های فراوانی که توسط استاندار بوشهر انجام شد یک‌هزار میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات وزارتخانه‌های نفت و نیرو به این پروژه اختصاص‌یافته است که انتظار است این پروژه تا پایان سال ۱۳۹۸ مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر تصریح کرد: آب‌شیرین‌کن ۲۸ هزار مترمکعبی شهرستان جم ۴۶ روستا، شهر جم و ۲ شهرک نفتی شهرستان جم را با ۷۵۰۰۰ نفت جمعیت تأمین می‌کند.

طاهریان پور اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای بسیار مهمی در زمینه‌های مختلف داشته است که یکی از این دستاوردها در حوزه تأمین آب شرب مردم بوده است.

وی با اشاره به اینکه در استان بوشهر نیز اقدامات بسیار خوبی برای توسعه زیرساخت‌های آب‌رسانی صورت گرفته است، اضافه کرد: پیش از انقلاب ۲۶ روستای استان بوشهر دارای شبکه آب‌رسانی بود که اکنون به ۴۶۰ روستا رسیده است که ۳۰۰ هزار نفر از روستاییان تحت پوشش شبکه آب‌رسانی قرار گرفتند.

طاهریان پور اضافه کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به ظرفیت ۲۸۰ مترمکعب مخزن آب در روستاهای استان قرار داشت که اکنون ظرفیت مخازن ذخیره آب روستایی به ۲۷۰ هزار مترمکعب رسیده است.

۹۷ درصد از جمعیت روستایی استان بوشهر تحت پوشش شبکه آب‌رسانی قرار دارند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با اشاره به بهره‌مندی ۳۰۰ هزار نفر از روستاییان استان بوشهر از شبکه آب‌رسانی بیان کرد: هم‌اکنون ۹۷ درصد از جمعیت روستایی استان بوشهر تحت پوشش شبکه آب‌رسانی قرار دارند.

 وی اظهار داشت: آب مور نیاز روستاهای استان بوشهر اکنون ۱۰۰ هزار مترمکعب است که پیش‌بینی می‌شود با تأمین ۵۰ درصد آن توسط آب‌شیرین‌کن به پایداری خوبی در تأمین آب روستاهای استان برسیم.

فارس نوشت،وی افزود: هم‌اکنون به ترتیب ۵۰، ۳۰ و ۲۰ درصد آب موردنیاز روستاهای استان بوشهر از محل سد کوثر، خط آب‌رسانی چشمه ساسان کازرون و منابع زیرزمینی موجود در بوشهر تأمین می‌شود.

افتتاح پروژه‌های آب‌رسانی روستایی استان بوشهر در دهه فجر با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد ریال

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با اشاره به افتتاح پروژه‌های آب‌رسانی روستایی استان بوشهر در دهه فجر گفت: برای اجرای این پروژه‌ها ۵۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده و ۸ هزار نفر تحت پوشش آب‌رسانی قرار می‌گیرند.

تابستان ۹۸ در خصوص کمبود آب با کمترین چالش مواجه هستیم

طاهریان پور با اشاره به اینکه برای حل مشکل آب روستایی استان ۱۰ حلقه چاه عمیق در دشتستان، دشتی و جم حفر و کف شکنی شده است گفت: با اجرای این پروژه‌ها امید می‌رود تا تابستان سال آینده با کمترین چالش مواجه شویم.

طاهریان پور بابیان اینکه تابستان گذشته مشکلات فراوانی در تأمین آب استان بوشهر ایجاد شد افزود: با برنامه‌ریزی انجام‌شده و تدوین طرح‌های لازم مشکلات تأمین آب استان در فصل گرما آینده کاهش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر از اجرای ۱۰ مجتمع آب‌رسانی روستایی خبر داد و بیان کرد: ۳۰۰ میلیارد تومان برای ۱۰ مجتمع آبی هزینه اختصاص‌یافته که انتظار می‌رود تا سال ۱۴۰۰ وارد فاز بهره‌برداری شود.

Visited 1 times, 1 visit(s) today