ندای استان:مهدی زارعی گفت: علاوه بر بوشهر، شهرستانهای دیلم، گناوه، تنگستان، کنگان و عسلویه دارای هیئت قایقرانی است و به طور مرتب تمرینات انجام میشود.
به گزارش ندای استان، مهدی زارعی در نشست با مسئولان ورزشی استان بوشهر با بیان اینکه ۵ شهرستان استان بوشهر در رشته ورزشی قایقرانی فعال هستند اظهار داشت: با افتتاح هیئت قایقرانی شهرستان دیر به شش شهرستان فعال در رشتههای مدال آور قایقرانی میرسیم.
رئیس هیات قایقرانی استان بوشهر از تخصیص اعتبار برای ساخت پیست قایقرانی در بوشهر خبر داد و گفت: با حضور معاون وزیر ورزش و همکاری استانداری بوشهر، بزرگترین مرکز ورزشهای آبی و پیست قایقرانی کشور به طول ۲۲۰۰ متر در شهر ساحلی بوشهر ساخته میشود.
وی با اشاره به فعالیت بیش از یکهزار ورزشکار ۱۲ ملی پوش چندین داور بینالمللی مربیان ملی در هیئت قایقرانی بوشهر اظهار داشت: در حال حاضر یکهزار ورزشکار در رشته قایقرانی فعالیت میکنند که این ورزشکاران در رشتههای روئینگ، آبهای آرام، دراگون بوت و اسلالوم فعال هستند و به زودی فعالیت کانوپولو نیز آغاز میشود.
زارعی با بیان اینکه به طور متوسط در هر هیئت قایقرانی شهرستانی استان بوشهر افزون بر ۱۰۰ تا ۱۵۰ ورزشکار فعالیت میکنند خاطر نشان کرد: اکنون علاوه بر بوشهر، شهرستانهای دیلم، گناوه، تنگستان، کنگان و عسلویه دارای هیئت قایقرانی است و به طور مرتب تمرینات انجام میشود.
بوشهر پایگاه اردوهای تیم ملی قایقرانی میشود
رئیس هیات قایقرانی استان بوشهردر خصوص افتتاح مجموعه ورزشهای آبی بوشهر گفت: خوشبختانه کار بسیار بزرگی در بوشهر در حال انجام است و از این بابت باید از حمایت مسئولان استان و مدیرکل ورزش و جوانان استانقدردانی شود.
وی با بیان اینکه بودجه ۳۳ میلیارد تومانی حوضچه قایقرانی بوشهر با حضور معاون وزیر ورزش مصوب شد افزود: این مرکز پس از تکمیل به بزرگترین پیست قایقرانی کشور تبدیل میشود و میتوانیم مسابقات مهم بین المللی را میزبانی کنیم.
رئیس هیئت قایقرانی میزبانی مسابقات و برگزاری رقابتهای استانی را از برنامههای این هیئت عنوان و بیان کرد: امسال لیگ استانی را آغاز کردیم و این مسابقات در ۳ هفته برگزار شد.
زارعی افزود: هیئت قایقرانی استان بوشهر تقریبا در طول هر سال حداقل یک مسابقه در سطح بین المللی یا ملی میزبانی کرده امسال هم میزبان مسابقات قهرمانی جوانان و المپیاد استعدادیابی آبهای آرام در بخش مردان بودیم.