۲۸٫۵ درصد مردم استان کارت ملی هوشمند دریافت نکرده اند/کارت خود را در ثبت احوال دریافت کنید
۲۸٫۵ درصد مردم استان کارت ملی هوشمند دریافت نکرده اند/کارت خود را در ثبت احوال دریافت کنید

ندای استان:پاسالار گفت:برای روان سازی شرایط دریافت کارت ملی هوشمند ۲۷ ایستگاه در دفاتر پیشخوان، ۲۱ واحد ثبت احوال، پنج ایستگاه سیار و ۹ دفتر پستی فعال است تا شرایط دریافت کارت ملی هوشمند برای مردم این استان فراهم شود.

به گزارش ندای استان، اسکندر پاسالار روز چهارشنبه درنشست با رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان بوشهرافزود:در زمان حاضر ۲۸٫۵ درصد معادل ۲۴۰ هزار نفر از مردم این استان هنوز کارت ملی هوشمند دریافت نکرده اند که باتوجه به محدودیت زمانی تعیین شده تا پایان امسال برای جلوگیری از محدودیت های قانونی ارایه خدمات و هرچه زودتر نسبت به انجام این مهم اقدام کنند.

امکان پست کارت های ملی هوشمند صادر شده وجود ندارد

وی یادآورشد:از ۸۵۰ هزار نفر واجدین شرایط بالای ۱۵ سال، ۶۴۰ هزار نفر از جمعیت استان درخواست صدور کارت ملی هوشمند داده اند که از این شمار ۴۸۲هزار و ۷۳۹ نفر کارت خود را دریافت کرده اند.
مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر اظهارداشت: همچنین کارت ملی هوشمند ۱۳هزار و ۴۰۰ نفر نیز صادر شده که تاکنون برای دریافت آن به مراکز ثبت احوال مراجعه نکرده اند.
پاسالار گفت: با توجه به اینکه امکان پست کارت های ملی هوشمند صادر شده وجود ندارد افراد نسبت به دریافت کارت خود اقدام کنند در غیراینصورت به تهران برگشت و فرد باید دوباره برای صدور کارت ملی هوشمند اقدام کند.
وی اضافه کرد:در راستای تسهیل کار با راه اندازی ایستگاه های سیار زمینه صدور کارت ملی هوشمند برای جانبازان، معلولان و سالخوردگانی که شرایط حضور در ایستگاه های ثابت را ندارند فراهم شده است.
مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر افزود: با پایان زمان مقرر برای صدور کارت ملی هوشمند همه خدمات ارائه شده به مردم، نقل و انتقالات و امور بانکی به وسیله کارت ملی هوشمند انجام می شود.
وی اضافه کرد: در استان بوشهر ۷۱٫۶درصد جمعیت واجد شرایط درخواست صدور کارت ملی هوشمند را داده اند که از ۷۶ درصد میانگین کشوری عقب تر است.

نام خانوادگی هویت یک فرد را مشخص می کند

پاسالار در خصوص وقایع حیاتی استان بوشهر گفت: در هشت ماه گذشته امسال ۱۳هزار و ۴۰۹ نوزاد در استان متولد شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸٫۵درصد کاهش ولادت نشان می دهد.
وی بیان کرد: براساس شاخص های جمعیتی استان بوشهر برآورد نسبت جنسیتی به ازای هر ۱۰۸ نوزاد پسر ۱۰۰ نوزاد دختر است که وضعیت استان نسبت به میانگین کشوری مناسب است.
این مقام مسئول گفت: در این مدت ۲هزار و ۶۰۰ واقعه فوت نیز در استان بوشهر ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴٫۵ درصد کاهش نشان می دهد که بیانگر فعالیت در حوزه سلامت و ایمنی درجاده هاست.
وی برگزاری شورای ثبت وقایع حیاتی استان و شورای راهبردی جمعیت با هدف کاربردی شدن داده های خام برای سیاستگذاری و آسیب شناسی شاخص های جمعیتی برای کمک به تصمیم گیری ها در استان را از برنامه های اداره کل ثبت احوال استان بوشهر عنوان کرد.
پاسالار در خصوص تغییر نام و نام خانوادگی گفت: با هدف کم کردن پرونده های دستگاه قضا تغییر نام و نام خانوادگی به سازمان ثبت احوال واگذار شده و افراد با مراجعه به این سازمان و ارائه درخواست به کمیته نام می توانند نسبت به تغییر نام خود اگر از نام های ائمه (ع) نباشد اقدام کنند.
وی یادآورشد: نام خانوادگی هویت یک فرد را مشخص می کند واگر برخلاف عرف و زیبا نباشد با درخواست فرد امکان تغییر آن وجود دارد.
ایرنا نوشت،پاسالار گفت:بیشترین نام فرزندان دختر در استان بوشهر را شامل فاطمه، زهرا، زینب، رقیه، فاطمه زهرا و حلما و پسران نیز محمد، حسین، علیرضا، امیرحسین، امیرعلی و ابوالفضل است.
وی در خصوص تابعیت افراد گفت: تلاش می شود همه افراد دارای هویت باشند برهمین اساس همه کسانی که فاقد تابعیت و هویت باشند باید شناسایی و برای آنها شناسنامه صادر شود.
مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر افزود: دولت به تازگی ثبت مهاجرت را به این سازمان واگذار کرده و افراد می توانند با مراجعه به سامانه طراحی شده آخرین نشانی خود را ثبت کنند.
وی یادآور شد: براساس سرشماری سال ۹۵، استان بوشهر یک میلیون و ۱۵۸ هزار و۱۷۳ نفر جمعیت دارد که از این شمار ۶۱۴هزار و ۱۰۷ نفر مرد و ۵۴۴هزار و ۶۷ نفر زن هستند و ۷۰ درصد جمعیت استان در مناطق شهری ساکن هستند.

Visited 1 times, 1 visit(s) today