ماجرای دریافت ۲ اضافه کار/مدرسه نیروگاه اتمی باید هیات امنایی باشد نه غیردولتی
ماجرای دریافت ۲ اضافه کار/مدرسه نیروگاه اتمی باید هیات امنایی باشد نه غیردولتی

ندای استان:کرمی افزود: با ورود دستگاه های نظارتی، به پنج قسمت وزارتخانه مستندات را تحویل دادم و اعلام کردم که حاضر به برگرداندن اضافه کاری هستم.

به گزارش ندای استان، ناصر کرمی عصر امروز در نشست رسانه ای در راستای پاسخ به پرسش ها و ابهام ها در حضور نمایندگان رسانه ها و تشکلهای صنفی فرهنگیان در سالن اجتماعات خانه معلم شماره یک با اشاره به اینکه آموزش و پرورش استان سعی داشته است تا همواره پاسخگوی رسانه ها باشد و تعامل لازم را داشته باشد و چالش ها را با شفافیت اعلام کند اظهار داشت: با توجه به اهمیت آموزش و پرورش، این نهاد همواره مورد نقد قرار می گیرد و همین مساله باعث می شود مشکلات به حداقل برسد و در رفع آن کوشا باشیم.

کرمی افزود: آموزش و پرورش یک نهاد فراجناحی و مردمی است و این نهاد هیچ وقت به صورت جناحی عمل نخواهد کرد.

وی با اشاره به مشکلات آموزش و پرورش، تصریح کرد: مشکلات عمده ای در آموزش و پرورش کل کشور وجود دارد که این مشکلات بر کیفیت آموزشی تاثیر می گذارد.

در میان استان های نیمه پایین هستیم، اما حرکت رو به جلو داریم

ناصر کرمی یادآور شد: مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری باعث شده است آموزش و پرورش نتواند به اهداف خود برسد، همچنین پرداخت نشدن به موقع حقوق و مطالبات معلمان، مدارس دو یا سه نوبته و کمبود امکانات از دیگر مشکلات آموزش و پرورش است.

کرمی با بیان اینکه در بعضی از روستاها و شهرها مجبور به استفاده از فضاهای تخریبی برای آموزش هستیم، گفت: در سه سال اخیر کلاس های تخریبی از ۱۳۳۰ به ۷۰۰ کلاس تخریبی رسیده است که این تعداد با توجه به جمعیت کم استان بوشهر زیاد است.

وی با تاکید بر کمبود نیروی انسانی افزود: خروجی نیروی انسانی مجرب در آموزش و پرورش استان بوشهر از ورودی آن بیشتر است و با وجود در نظر گرفتن ردیف های استخدامی برای جذب نیروی انسانی، باز هم داوطلب کافی بخصوص از آقایان وجود ندارد و این به دلیل مشکلات مالی و کمبود امکانات معلمان است.

کرمی دلسوزی مردم و مسئولین را از نقاط قوت آموزش و پرورش استان عنوان کرد و بیان داشت: با وجود اینکه استان بوشهر از گذشته و حال جزو استان های برتر از نظر آموزشی نبوده است و در نیمه ی پایین جدول هستیم، اما به نسبت خودمان مسیر رو به رشدی را در پیش گرفته ایم.

وی پوشش تحصیلی در شاخص های آموزشی دوره ی ابتدایی را رضایت بخش برشمرد و افزود: در پوشش تحصیلی این دوره آموزش و پرورش استان از میانگین کشوری بالاتر است و نسبت به سال های پیش نیز پیشرفت داشته ایم و در دوره ی متوسطه ی اول چون برنامه ی ویژه ای نداشته ایم پیشرفت چندانی هم حاصل نشده است ولی باز نیز چند پله رشد در آن صورت گرفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با تاکید بر توجه ویژه ای که به دوره ی متوسطه ی دوم شده است، بیان داشت: در دوره ی متوسطه ی دوم چون خروجی آموزش و پرورش بوده است برنامه های خوبی اجرا شد و با اجرای یک طرح دو ساله در کنکور سراسری از رتبه ی ۲۲ به ۱۶ رسیدیم و همچنین میانگین نمره در هر سه سال پیاپی پیشرفت داشته ایم که البته نسبت به میانگین کشور پایین تریم و به نسبت خود پیشرفت داشته ایم.

کرمی همچنین تلاش استاندار بوشهر و دیگر اعضای شورای آموزش و پرورش و همچنین کمک خانواده ها را در رسیدن به این رشد موثر دانست و تاکید کرد: حق مردم استان بوشهر بیشتر از این است و این امر نیازمند تلاش و کار بیشتر است.

وی همچنین تاکید کرد: برای بهبود وضعیت استان باید از مقطع پیش دبستانی تلاش کنیم تا به موفقیت برسیم.

ماجرای دریافت ۲ اضافه کار به روایت مدیرکل

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در پاسخ به شایعه ی مربوط به دریافت دو ردیف اضافه کاری از وزارت آموزش و پرورش و استان، افزود: از زمان آغاز خدمتم به عنوان مدیرکل، طبق گفته ی سرپرست اداره کل آموزش و پرورش قبل از مدیریت من، گمان می کردم دریافتی من از وزارت خانه به عنوان کارانه و پاداش بوده است و اضافه کار از استان پرداخت می شود، اما بعد از مدتی سازمان بازرسی و دیوان محاسبات ورود کردند و مستندات را تحویل دادم و مشخص شد آنچه از وزارتخانه و استان پرداخت می شود هر دو اضافه کار است که به مدیران پیش از من هم پرداخت شده بود.

کرمی افزود: با ورود دستگاه های نظارتی، به پنج قسمت وزارتخانه مستندات را تحویل دادم و اعلام کردم که حاضر به برگرداندن اضافه کاری هستم.

وی ادامه داد: اداره کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارتخانه طبق دستور مقام عالی وزارت ورود کردند و بررسی کردند و در نهایت از استان خواسته شد که آنچه از استان به عنوان اضافه کار به حساب من واریز شده است محاسبه و برگردانده شود.

کرمی همچنین خاطرنشان کرد: کل دریافتی من محاسبه و مبلغ نهایی حدود ۳۵ میلیون تومان اعلام شد که از حساب من به استان پرداخت شد و به وزارتخانه ارائه شد و بعد با دریافت وام تمام مبلغ را یک جا تسویه و پرداخت کردم که فیش پرداختی آن و نامه ی وزارتخانه و جواب اداره کل ارزیابی عملکرد وزارتخانه هم موجود است.

ناصر کرمی در خصوص شایعه ی واگذاری هنرستان جابرابن حیان به مجموعه ی پلیمر با بیان اینکه طبق نامه ی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر درسال ۹۵، همه ی دستگاه ها موظف شدند پروژه های نیمه تمام خود را به بخش خصوصی واگذار کنند، اظهار داشت: طبق این نامه از تمامی دستگاه ها خواسته شده بود که پروژه های نیمه تمام را به مزایده بگذارند و طی قراردادی به بخش خصوصی واگذار نمایند چون دولت برای تکمیل این پروژه ها اعتباری نداشت.

کرمی افزود: با وجود اینکه پروژه های آموزش و پرورش توجیه اقتصادی برای بخش خصوصی ندارد ۲۵ پروژه ی نیمه تمام را آگهی کردیم که هیچ کس داوطلب نشد و فقط برای هنرستان نیمه تمام جابرابن حیان، مجموعه ی پلیمر درخواست داد.

وی با اشاره به اینکه این موضوع اولین تجربه ی آموزش و پرورش در استان بود خاطرنشان کرد که در این خصوص نامه نگاری ها و اطلاع رسانی ها انجام شده بود.

بابت واگذاری مدرسه جابربن حیان به شرکت پلیمر باید تشویق شویم 

کرمی با بیان اینکه پروژه ی هنرستان جابر با پیشرفت زیر ۳۰ درصد به مدت ۷ سال نیمه تمام مانده بود، افزود: با توجه به اولویت پروژه های بالای ۶۰ درصد برای تکمیل، پس از انجام کارشناسی ها و مزایده ها، قرار شد این مجموعه، پروژه را تکمیل و به مدت ۱۲ سال برای کار آموزشی در اختیار بگیرد به این صورت که در نوبت صبح دانش آموزان هنرستانی را به صورت غیردولتی و با دریافت پول پوشش بدهد و آموزش بدهد و آخر هفته برای دانشگاه و استفاده ی مجموعه ی پلیمر باشد.

وی خاطرنشان کرد: به این صورت بخش خصوصی ورود کرده و پروژه را تکمیل می کند و به مدت ۱۲ سال دانش آموزان را پوشش می دهد و کار آموزشی می کند و در نهایت کل فضای هنرستان به اداره ی آموزش و پرورش برگردانده می شود.

کرمی با بیان اینکه یک هیئت آلمانی به دانشگاه پلیمر آمده بودند و با تعدادی از مدرسین و استاندار و مسئولین نشست داشتند، اظهار داشت: در این نشست هیئت آلمانی اعلام کردند که در آگوست ۲۰۱۸ یک کنفرانس برای کارآفرین های کوچک و متوسط در آلمان برگزار می کنند.

وی افزود: چون به درخواست رئیس دانشگاه پلیمر درس کارآفرینی را در این دانشگاه تدریس میکردم و در آن نشست حضور داشتم رئیس دانشگاه پلیمر از من خواست در کنفرانس شرکت کنم و اعلام کرد که تمامی هزینه ها از طرف خود هیئت آلمانی است.

کرمی با اشاره به اینکه از طرف دانشگاه FHM آلمان دعوتنامه رسمی داشته است، بیان داشت: این دانشگاه یک دانشگاه غیردولتی است که در سال ۲۰۱۷ برترین دانشگاه خصوصی آلمان در حوزه کارآفرینی بود.

وی خاطرنشان کرد: سفر من با حضور مسئولان و با اطلاع حراست وزارتخانه بود، در این سفر رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بوشهر که خود در آن دانشگاه تدریس می کرد نیز همراه من بود.

کرمی ادامه داد: کل سفر ۵ روز بود که ۳ روز آن در کنفرانس کارآفرینی و بازدیدهای پیرامونی گذشت.

دبیرستان شهدای هسته نیروگاه اتمی

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه قرار بود دبیرستان شهدای هسته نیروگاه اتمی در مدت ۲ سال ساخته شود، بیان کرد: طبق تفاهم نامه ای که صورت گرفته بود قرار بود این دبیرستان طی دو سال ساخته شود که این اتفاق نیفتاد و همچنین قرار بود به صورت هیئت امنایی و با عضویت ثابت نیروگاه اتمی اداره شود.

ناصر کرمی با اشاره به امکانات این دبیرستان گفت: این دبیرستان شامل ۳۶ کلاس مجهز، بیش از ۱۰۰۰ دانش آموز، بیش از ۱۰۰ نفر کارمند و سالن آمفی تئاتر است و تاکنون ۱۸ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

کرمی تاکید کرد: با اختصاص ۵ میلیارد تومان ساخت این پروژه به پایان می رسد.

وی افزود: طبق مصوبه ی شورای آموزش و پرورش قرار شد اداره ی این دبیرستان به صورت هیئت امنایی باشد و نیروگاه اتمی عضو ثابت هیئت امنا باشد و بتواند به مدیریت این مجموعه کمک کند.

هزینه بهسازی خانه معلم شفاف است

کرمی در خصوص شایعات هزینه ی بازسازی مرکز آموزشی و پژوهشی و تبدیل آن به خانه معلم شماره ۲ شهر بوشهر با بیان اینکه مبلغ ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان برای دریافت اعتبار سند شده است، اظهار داشت: این مبلغ کل هزینه ی بازسازی خانه معلم شماره ۲ نبوده است و از این مبلغ ۴۳۰ میلیون تومان مربوط به سالن غذاخوری همجوار این مرکز است، بالغ بر ۳۹۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بابت تجهیز و تعمیر خانه معلم شماره ۱ و با موافقت برنامه و بودجه بوده است، مبلغ حدود ۶۴۰ میلیون تومان بابت تجهیزات سیستم سرمایشی و گرمایشی بوده است.

وی افزود: همچنین مبلغ ۱ میلیارد و ۵۲۹ میلیون تومان بابت تعمیرات ساختمانی هزینه شده است.

کرمی ادامه داد: درآمد این مرکز قبلا در سال به ۱۰ میلیون تومان هم نمی رسید و اکنون ماهیانه بالغ بر ۴۰ میلیون تومان درآمد خالص باید به آموزش و پرورش تحویل بدهد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه سیستم آموزشی کشور به صورت تمرکزگرایی اداره می شود و مشکلات فراوانی را برای استان ها در بحث حوزه مالی و اعتبارات ایجاد کرده است اظهار داشت: مطالبات پرداخت نشده همکاران آموزش و پرورش استان که حتی بعضی از مبالغ به ده سال نیز می رسد بالغ بر ۱۵۲ میلیارد تومان است و حتی پاداش بازنشستگی فرهنگیان نیز با تاخیر چند ماهه پرداخت می شود که متاسفانه این مشکل فرهنگیان کل کشور است که این ویژگی به دلیل تمرکز گرایی است.

وی در خصوص دریافت وجه از والدین به عنوان همکاری در اداره مدرسه یادآور شد: با وجود اینکه فقط ۴۰۰ میلیون تومان سرانه دانش آموزی به استان پرداخت شده است مدارس نیاز به همراهی مردم دارند ولی آموزش و پرورش استان تاکید دارد که به اجبار از هیچ یک از اولیا وجه دریافت نشود.

از پیگیری شهریاری تا استعفای رییس آموزش و پرورش دشتی

کرمی در پاسخ به سوال رسانه ای  در رابطه با عزل مدیر آموزش و پرورش شهرستان دشتی بیان کرد: طبق بررسی های انجام شده توسط بازرسان کشوری وزارت متبوع در حوزه آموزشی و پرورشی ۴ منطقه شهرستان دشتی و تنگستان که حوزه انتخابی نماینده مجلس آن حوزه است اعلام شد که شهرستان دشتی ارزیابی متوسط رو به پایین دارد و با توجه به استعفای احمد طیبیان مجرد که نامه آن نیز مربوط نیز موجود است، این اداره کل تصمیم به جابجایی گرفت.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان ادامه داد: این جابجایی به دلیل تغییر دو وزیر آموزش و پرورش کشور و استاندار و فرماندار آن منطقه و به دلیل نیز به رایزنی در جهت موافقت نماینده ارشد دولت در سطح شهرستان از یکسال پیش تاکنون در حال بررسی است و تاخیر داشته است و حال نیز تاییدیه لازم جهت اعلام نیروی جدید تاخیر داشته است.

وی در پاسخ به ابهام عدم وجود معلم در یکی از مدارس شهرستان بوشهر تصریح کرد: استان ۹ هزار معلم دارد و طبق قانون باید ۳ درصد معلم ذخیره داشته باشد که متاسفانه بابت کمبود نیرو، نیاز اصلی نیز رفع نشده است اما با این وجود هیچ کلاس بدون معلمی در استان نداریم ولی گاهی بر حسب اتفاقات و مشکلاتی که برای معلمان به وجود  می آید در مدارس حضور پیدا نمی کنند که متاسفانه در انتشار آن انحراف می شود.

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهرTکرمی با اشاره به توزیع شیر یادآور شد: دو سال اخیر هیچ شیری در مدارس توزیع نشده است و آموزش و پرورش متولی توزیع شیر نیست بلکه این بر عهده جهاد کشاورزی است و اعتبار آن نیز به آن مجموعه پرداخت می شود و ما فقط در توزیع شیر همکاری می کنیم تا به موقع شیر به دانش آموزان برسد.

Visited 2 times, 1 visit(s) today