خبر استان: مادر مهدی حرف های زیادی از مردم شنید و نگاه ترحم آمیز بسیاری را تحمل کرد اما بیاعتنا به این حرفها مهدی را برکت خانهاش میداند و تنها خواستهاش از مهدی اینست که او را حلال کند.
به گزارش خبر استان،مادرانی که از بدو تولد تا پایان عمر خود را وقف فرزندان میکنند؛ آنها گاه از همه جوانی و زندگی خود میگذرند تا به فرزند خود خدمت کنند؛ فرزندانی که بنا به هر دلیلی چه ازدواج فامیلی چه عدم آگاهی والدین، بیماریهای مربوط به زنان باردار یا ناتوانی در پرداخت هزینه آزمایشهای دوران بارداری، با مشکلات جسمی و ذهنی به دنیا آمده اند.
یکی از این زنان، مادر مهدی نوجوان ۱۰ ساله ای است که چیزی جز لبخند و عشق از مادرش ندیده است. آنها در روستای بندرعامری تنگستان از توابع بخش دلوار زندگی میکنند. مادر مهدی ۲۰ سال بیشتر نداشت که متوجه شد پسر هشت ماههاش بیماری فلج مغزی دارد، بیماری ای که ناشی از یک عفونت بارداری بود.
فلج مغزی یا بیماری سیپی یکی از رایجترین بیماریها در ایران است و طبق یافتههای پژوهشی در هر هزار تولد دو تا چهار کودک با این مشکل مواجه میشوند و سالی، هفت تا ۱۰ هزار بیمار جدید به این جمعیت اضافه میشود.
فلج مغزی یک نارسایی است که با تاثیر گذاشتن بر سیستم مغز و اعصاب، باعث ایجاد ناتوانی فیزیکی برای فرد میشود. آسیب مغزی معمولاً قبل، حین، یا به فاصله کوتاه پس از تولد فرد ایجاد میشود و در نهایت میتواند منجر به ناتوانی زیادی برای فرد تا پایان عمر شود.
از مهدی فقط آواهایی شنیده میشود که جز برای مادرش مفهومی ندارد. برخی از افراد که تا آن روز کودک را مورد توجه قرار میدادند وقتی متوجه این بار سنگین مسئولیت شدند کنار کشیدند و پدر هم آنها را تنها گذاشت. مادر ماند و مهدی.
مادر مهدی حرف های زیادی از مردم شنید و نگاه ترحم آمیز بسیار را تحمل کرد اما بیاعتنا به این حرفها مهدی را برکت خانهاش میداند و تنها خواستهاش از مهدی اینست که او را حلال کند. او بابت نگهداری از فرزندی که حتی نیازهای اولیهاش را هم نمیتواند خودش تامین کند از کمیته امداد و بهزیستی و یارانه دولت تنها ۲۰۰ هزار تومان میگیرد. این همه کمکی است که در یک ماه به مادر برای نگهداری از فرزند معلولش میشود. او میگوید که اگر حمایتها از این فرزندان بیشتر باشد مادران جز فرزند معلولشان دغدغه دیگری نخواهند داشت.