ابراز نگرانی از افزایش سرانه مصرف قند و شکر در ایران
ابراز نگرانی از افزایش سرانه مصرف قند و شکر در ایران

ندای استان:مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره افزایش سرانه مصرف قند و شکر در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی ابراز نگرانی کرد.

به گزارش ندای استان به نقل از وبدا، “زهرا عبداللهی” گفت: هم اکنون مطالعات بررسی مصرف غذایی خانوار‌ها در کشور نشان می‌دهد سرانه مصرف قند و شکر، خیلی بیشتر از مقدار توصیه شده در سبد غذایی است و مصرف آن یکی از عوامل اصلی اضافه وزن، چاقی، دیابت و برخی از سرطان‌ها مانند سرطان پانکراس است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: یکی از اولویت‌های مهم وزارت بهداشت، کاهش مصرف قند و شکر در جامعه است و در کنار اقدامات آموزشی و فرهنگسازی در قالب بسیج‌های آموزشی و پویش‌های ملی، جلب مشارکت صنایع غذایی برای کاهش قند و شکر در محصولات شان و اصلاح استاندارد‌ها مهم است.
“زهرا عبداللهی” تاکید کرد: یکی از اقدامات و پیشنهاد‌ها برای کاهش مصرف قند و شکر در کشور، اتخاذ سیاست‌های دولتی مانند افزایش قیمت و یا حذف یارانه شکر است؛ این اقدام برای حفظ سلامت مردم است، زیرا مردم، خیلی بیشتر از حد نیاز و توصیه ها، قند و شکر مصرف می‌کنند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: به دلیل مصرف بالای قند و شکر و مواد قندی و شیرین، ذائقه مردم به سمت مصرف مواد غذایی شیرین و قندی سوق یافته است و به همین دلیل باید بر روی کاهش تقاضا و مصرف به روش‌های مختلف، کار شود.

Visited 1 times, 1 visit(s) today