خبر استان:مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهرگفت: در راستای پایش و نظارت مستمر بر صنوف حساس مواد غذایی، بیش از ۱۰۸ کیلوگرم کالباس و سوسیس غیربهداشتی و تقلبی شناسایی، ضبط و معدوم شد.
به گزارش خبر استان، ندا عالی حسینی بعد از ظهر امروز در نشست بررسی وضعیت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در بوشهر با تاکید بر افزایش نظارت بازرسان اظهار داشت: با توجه به اهمیت و حساسیت عرضه مواد غذایی، بازرسان بهداشت محیط و حرفهای با هدف تأمین سلامت مصرفکنندگان، تمامی محصولات غذایی را از تولید تا مصرف با دقت و جدیت رصد میکند.
وی از کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خبرداد و خاطر نشان کرد: نظر به ارتقای سلامت جامعه و کنترل عوامل محیطی تمامی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی بهویژه صنوف حساس کنترل میشود و در این راستا بازرسان بهداشت محیط، کیفیت و هویت مواد غذایی را مورد ارزیابی دقیق قرار میدهند.
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از کشف مواد غذایی تقلبی در بوشهر خبرداد و تصریح کرد: در این بازرسیها دریکی از مراکز عرضه مواد غذایی، مقدار ۱۰۸ کیلوگرم کالباس و سوسیس به سبب تقلب در درج تاریخ تولید و انقضا شناسایی و معدوم شد و پرونده متخلف به مراجع قضایی ارجاع و به تعزیر به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.
عالی حسینی با بیان اینکه عرضه محصولات لبنی و پروتئینی تابع شرایط خاص بهداشتی است تاکید کرد: در این مورد تاریخهای تولید، انقضا و شرایط نگهداری محصول ملاک ارزیابی قرار میگیرد و با این وجود در صورت رؤیت مواد غذایی ناسالم در سطح عرضه، با متخلفان طبق قانون ماده ۱۳ برخورد جدی و عاجل به عمل میآید.
وی خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ برای شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهـروندان بوشهری بهصورت شبانهروزی پاسخگو است./تسنیم