نشست نماینده بوشهر با دبیر شورای عالی مناطق آزاد + عکس
نشست نماینده بوشهر با دبیر شورای عالی مناطق آزاد + عکس
ندای استان:نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی از سفر دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، به استان بوشهر در مهرماه و بررسی ظرفیت‌های منطقه آزاد این استان برای توسعه اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری خبر داد.

به گزارش ندای استان به نقل از فارس، جعفر پورکبگانی در دیدار با حسین فروزان دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی در دفتر کار وی اظهار داشت: استان بوشهر به دلیل برخورداری از ظرفیت‌های گسترده اقتصادی، تجاری، بندری و دریایی و همجواری با خلیج فارس، از موقعیت راهبردی ویژه‌ای برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی، جذب سرمایه‌گذاری و گسترش مبادلات تجاری برخوردار است.

وی افزود: منطقه آزاد بوشهر با برخورداری از ظرفیت‌های متنوع در حوزه‌های تجاری، اقتصادی، بندری، صنعتی و سرمایه‌گذاری می‌تواند نقش مهمی در توسعه اقتصادی استان و تقویت مناسبات تجاری کشور با کشورهای حاشیه خلیج فارس ایفا کند.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر دبیر شورای عالی مناطق آزاد به بوشهر در مهرماه گفت: در این سفر، ظرفیت‌های منطقه آزاد بوشهر، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و راهکارهای بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های اقتصادی استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

پورکبگانی ابراز امیدواری کرد: با حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد در بوشهر، زمینه برای تسریع در روند توسعه منطقه آزاد، جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و استفاده از ظرفیت‌های ویژه اقتصادی استان فراهم شود.این دیدار با حضور مهرداد ابراهیمی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه استان بوشهر برگزار شد و در جریان آن، موضوعات مرتبط با توسعه اقتصادی، جذب سرمایه‌گذاری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد بوشهر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

Visited 1 times, 1 visit(s) today