خلیج فارس مواج و متلاطم می شود
خلیج فارس مواج و متلاطم می شود

خبر استان:مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: از امشب با افزایش تدریجی سرعت وزش بادهای شمال غربی سواحل شمالی و مرکزی این استان خلیج فارس مواج و متلاطم می شود.

به گزارش خبر استان نادر شفیع خدایی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همچنین بدلیل وزش باد در نواحی مستعد ایجاد گرد و خاک در این مدت وقوع پدیده گرد و خاک در برخی نقاط دور از انتظار نیست.
وی بیان کرد:همچنین بررسی نقشه های هواشناسی نشان دهنده آرامش نسبی جو و دریا در امروز است.
شفیع خدایی گفت: برای قسمت های جنوبی استان نیز با توجه به وزش ملایم جریانات جنوبی غبار محلی و مه صبحگاهی پدیده غالب پیش بینی شده است.
وی افزود: در ۲۴ ساعت آینده آسمان استان بوشهر کمی تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و در برخی نقاط مه صبحگاهی و از امشب در قسمت های شمالی و مرکزی استان همراه با وزش باد و احتمال گرد و خاک پیش بینی می شود.
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: جهت وزش باد نیز بطور غالب جنوب شرقی تا جنوب غربی هشت تا ۳۰ کیلومتر در ساعت پیش بینی شده که از امشب در قسمت های شمالی و مرکزی شمال غربی با سرعت ۱۶ تا ۴۰ کیلومتر در ساعت و در برخی از ساعت ها به ۴۶ کیلومتر نیز می رسد.
شفیع خدایی یادآور شد: ارتفاع موج نیز در ۲۴ ساعت آینده ۳۰ تا ۹۰ و از امشب در سواحل شمالی و مرکزی استان ۹۰ تا ۱۵۰ سانتی متر پیش بینی شده که گاهی تا ۲۱۰ سانتی متر نیز افزایش می یابد.
وی ادامه داد: فردا جزر اول دریا ساعت ۰۳:۲۰ بامداد، مد اول دریا ساعت ۴۹: ۰۹ جزر دوم ساعت ۱۷:۲۵ و مد دوم در ساعت ۲۳:۴۴ خواهد بود.
شفیع خدایی یادآور شد: هم اکنون دمای هوا در بوشهر ۳۹ درجه و میزان رطوبت هوا ۴۱ درصد است.
‎وی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته برازجان با ۴۵ و جم با ۳۰ درجه سانتیگراد بیشترین و کمترین میزان دما را داشتند.
شفیع خدایی افزود: در این مدت خارگ و برازجان با ۹۰ و ۲۰ درصد به ترتیب بیشترین و کمترین میزان رطوبت را تجربه کردند.