خبر استان:ادامه عملیات آتشباری جهت خاکبرداری بدنه اصلی سد باغان، با حضور مدیران شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر و نیز رییس و معاونین دیوان محاسبات استان با رمز” یا صاحب الزمان(عج)” انجام گرفت.
به گزارش خبر استان به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر، نماینده مجری طرح سد باغان با اعلام این مطلب افزود: در پی روند اجرایی سد باغان، دومین عملیات آتشباری در طی سال جاری و به کمک ۷ هزار کیلوگرم(۷ تن) مواد ناریه جهت خاکبرداری به حجم ۳۰ هزار متر مکعب از سرریز بدنه باغان، انجام گرفت.
مهندس سید مرتضی راد اضافه کرد: حجم خاکبرداری زیر سد باغان حدود ۲۰۰ هزار متر مکعب می باشد که تا کنون بالغ بر ۸۰ هزار متر مکعب آن صورت پذیرفته است.
وی ادامه داد: این در حالی است که در دیماه سال گذشته و با حضور وزیر نیرو نیز سیستم انحراف آب این سد شامل دو دهانه کالورت و یک فرازبند افتتاح و به بهره برداری رسید.
راد هدف اصلی از احداث این سد را ذخیره سازی آب برای بخش های مختلف کشاورزی، شرب، زیست محیطی و صنعت دانست.
سد مخزنی باغان در ۱۶ کیلومتری شهر انارستان از توابع شهرستان جم و حدود ۱۸۰کیلومتری از مرکز استان قرار دارد.






