بوشهری‌ها محصولات لبنی را از مراکز تحت نظارت بهداشت تهیه کنند
بوشهری‌ها محصولات لبنی را از مراکز تحت نظارت بهداشت تهیه کنند

خبر استان:مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مردم استان بوشهر محصولات لبنی را از مراکز تحت نظارت بهداشت تهیه کنند.

به گزارش خبر استان مهندس میمنت توبه خاک اظهار داشت: به مردم توصیه می‌کنیم که به‌منظور کنترل و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام ازجمله تب مالت افراد باید از محصولات لبنی پاستوریزه استفاده کنند.
وی افزود: چنانچه خانواده‌ها تمایل به استفاده از لبنیات سنتی دارند باید این محصولات را از مراکز عرضه‌ای که تحت نظارت مراکز بهداشت شهرستان‌های سراسر استان است تهیه و خریداری کنند.
مهندس توبه خاک تصریح کرد: مطابق ماده ۲۰ آیین‌نامه اجرایی قانون، نظارت و کنترل فرآورده‌های خام دامی در مراکز عرضه، توزیع و طبخ این فرآورده‌ها بر عهده سازمان دامپزشکی کشور و نظارت و کنترل بهداشتی این مراکز مانند بهداشت فردی و بهداشت محیط محل بر عهده وزارت بهداشت است.
وی گفت: بازرسین بهداشت محیط استان از همه مراکز عرضه، تهیه و توزیع مواد غذایی به‌صورت مستمر بازدید و از این محصولات نمونه‌برداری می‌کنند.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان داشت: چنانچه نتایج آزمایش‌ها و آلودگی میکروبی محصولات مثبت اعلام شود مطابق مقررات اقدامات قانونی لازم به عمل می‌آید.
وی خاطرنشان کرد: طبق توافق صورت گرفته مرکز بهداشت با اداره کل دامپزشکی استان تنها مراکزی مجاز به عرضه شیر خام و غیرپاستوریزه هستند که مجوزهای لازم را از اداره دامپزشکی شهرستان مربوطه دریافت کنند.
مهندس توبه خاک افزود: چنانچه بازرسین بهداشت محیط شیر خام و غیرپاستوریزه فاقد مجوز دامپزشکی در این مراکز مشاهده کنند مراتب را به اطلاع اداره دامپزشکی شهرستان مربوطه رسانده تا اقدام قانونی لازم صورت گیرد.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ به‌صورت شبانه‌روزی برای شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان پاسخگو است.

Visited 4 times, 1 visit(s) today