افزایش تولید عسل در شهرستان جم
افزایش تولید عسل در شهرستان جم

خبر استان:تولید عسل بهاره در شهرستان جم به پایان رسیده و زنبورداران بیشتر از سال پیش عسل تولید کرده‌اند.

به گزارش خبر استان، مدیر جهاد کشاورزی جم گفت: تولید عسل بهاره یا چهل گیاه که از ۱۵ اردیبهشت آغاز شده بود، امروز پایان یافت.

اکبر فتحی در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما افزود: در این شهرستان ۳۵ زنبوردار بومی با چهار هزار کندو و ۱۵۰ زنبوردار مهاجر با ۱۲ هزار کندو به تولید عسل مشغولند.

وی ادامه داد: به علت بارش‌های خوبی که در زمستان و بهار داشتیم امسال میانگین تولید عسل در هر کندو سه کیلوگرم افزایش یافته و از هشت کیلو به ۱۱ کیلوگرم رسیده است.

فتحی بیان کرد: حتی برخی افراد که نکات فنی را رعایت کرده‌اند توانسته‌اند ۳۰ کیلوگرم عسل از هر کندو به دست بیاورند.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جم افزود: زنبورداری و تولید عسل به طور مستقیم و غیر مستقیم زمینه اشتغال ۵۰۰ نفر را در این شهرستان به وجود آورده است.

به گفته فتحی در این شهرستان، دو بار در سال عسل تولید می‌شود؛ یک بار در پاییز و یک بار در بهار

Visited 1 times, 1 visit(s) today